Κοιτάζει Ισπανία ο Μιλοβάνοβιτς

Κοιτάζει Ισπανία ο Μιλοβάνοβιτς

Gazzetta team
Κοιτάζει Ισπανία ο Μιλοβάνοβιτς

bet365

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση παίκτη από την Ισπανία, είτε για τον επιθετικό, είτε για τον αριστερό εξτρέμ στην ΑΕΚ, αφού πρόκειται για αγορά που γνωρίζει άριστα ο Μιλοβάνοβιτς.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης αναμένεται μεθαύριο στην Ελλάδα, όπου και θα έχει σειρά συναντήσεων με τους Μελισσανίδη, Μπάγεβιτς ώστε να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας. Ο Σέρβος έχει ήδη παρουσιάσει λίστα με παίκτες στις θέσεις που έχει ανάγκη ο Δικέφαλος και η απόφαση που έχει ληφθεί είναι να πέσει το βάρος στην απόκτηση επιθετικού, αλλά κι αριστερού εξτρέμ που θα είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά.

Με δεδομένο ότι ο «Μίλο» γνωρίζει πολύ καλά την ισπανική αγορά, θεωρείται πολύ δύσκολο να μην προέρχεται από την ιβηρική τουλάχιστον ένας εκ των δύο παικτών που θα πάρει η ΑΕΚ, σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ». Έτσι η Ισπανία έρχεται σε πρώτο πλάνο για τον Δικέφαλο, που ήδη εξετάζει συγκεκριμένους παίκτες.

Σε ό,τι αφορά τη θέση του αριστερού εξτρέμ, η Ένωση έχει στα υπόψιν της και... σκανάρει -μεταξύ άλλων- την περίπτωση του Όσκαρ Ντίαζ, που μένει ελεύθερος από την Αλμερία.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα