Χαριστέας: «Δεν δέχομαι να έχουν γνώμη οι άσχετοι»

Χαριστέας: «Δεν δέχομαι να έχουν γνώμη οι άσχετοι»

Gazzetta team
Χαριστέας: «Δεν δέχομαι να έχουν γνώμη οι άσχετοι»

bet365

Ο Άγγελος Χαριστέας μίλησε για την Εθνική Ελλάδος και τους επικριτές της, λέγοντας πως δεν δέχεται να έχουν γνώμη οι άσχετοι.

Αναλυτικά όσα είπε στον Ελεύθερο Τύπο:
"Ούτε με το ανάθεμα ούτε με τις θριαμβολογίες προσφέρουμε τίποτε όλοι εμείς που είμαστε έξω από το χώρο. Και επειδή συνηθίζουμε να λέμε ότι στο ποδόσφαιρο μετράει το αποτέλεσμα, ας περιμένουμε να δούμε ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα της προσπάθειας της ομάδας μας και τότε το συζητάμε. Εγώ εύχομαι, πάντως, να τα ξαναπούμε μετά το τέλος".

Για την κριτική στους διεθνείς τόνισε: "Διαβάζω μερικά tweets. Ο πιο κομπλεξικός λαός στον κόσμο είμαστε, με διάφορα παιδάκια που δεν έχουν κάνει τίποτα στη ζωή τους να κρίνουν. Πρώτα πρώτα, το μετάνιωσα γιατί κατάλαβα ότι… έριξα λάδι στη φωτιά. Κι ακόμη, όπως έγραψα, με τις λίγες λέξεις που χρησιμοποίησα, πολλοί δεν κατάλαβαν τι ήθελα να πω. Η κριτική είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι και ο επαγγελματίας αθλητής τη δέχεται. Εκείνο που εγώ δεν δέχομαι είναι να έχουν γνώμη κάποιοι άσχετοι, που συνηθίζουν να ισοπεδώνουν τους πάντες και τα πάντα. Οι απαντήσεις δίνονται μέσα στο γήπεδο. Μπράβο στα παιδιά που δικαίωσαν αυτούς που τους πιστεύουν. Ας είμαστε περήφανοι γι’ αυτή την ομάδα και όπου μας πάει".

Για τις απαντήσεις μέσα στο γήπεδο από τους διεθνείς, είπε: "Πρέπει να μιλάς μέσα στο γήπεδο και τα παιδιά το έκαναν με τον καλύτερο τρόπο. Ας στείλουμε όλοι μας στη Βραζιλία θετική αύρα για να μας πάνε όσο μπορούν ψηλότερα. Από εδώ και πέρα όσο μπορούν ψηλότερα. Από εδώ και πέρα μόνο να πανηγυρίζουμε πρέπει. Ήταν πανάξια η πρόκριση της Εθνικής από τους ομίλους, γιατί ήρθε κόντρα στην ατυχία με τους τραυματισμούς και τα τέσσερα δοκάρια. Η ομάδα κατάφερε να τα βγάλει πέρα με τρεις διαφορετικές σχολές".

Για τα στοιχεία που έκαναν την Ελλάδα ανταγωνιστική, σχολίασε: "Το 2010 αντιμετωπίσαμε την Παραγουάη και ήταν ένα σοκ για εμάς, αφού έπαιζε γρήγορο ποδόσφαιρο και είχε εξαιρετική ποιότητα ως σύνολο. Στο Μουντιάλ της Βραζιλίας έδειξαν όλοι πιο έτοιμοι και τα στοιχεία που μέτρησαν περισσότερο ήταν το πάθος, η εμπειρία και η αφοσίωση στην τακτική ιδιαίτερα στο παιχνίδι με τους Ιβοριανούς".

Για τη μετά Ρεχάγκελ εποχή τόνισε: "Ο Καραγκούνης και ο Κατσουράνης βοήθησαν τον Σάντος να καταλάβει ότι δεν μπορεί να αλλάξει την ιδιοσυγκρασία της Εθνικής. Αποδέχθηκε, λοιπόν, τη φιλοσοφία της ομάδας και πρόσθεσε κάποια δικά του στοιχεία. Έτσι, καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι εδώ στο Μουντιάλ".

 

Τελευταία Νέα