«Παρουσίασαν τον Μπαλότελι ως αποδιοπομπαίο τράγο»

«Παρουσίασαν τον Μπαλότελι ως αποδιοπομπαίο τράγο»

Θοδωρής Βασίλης
«Παρουσίασαν τον Μπαλότελι ως αποδιοπομπαίο τράγο»

bet365

Ο Μάριο Μπαλοτέλι βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα μετά τον αποκλεισμό της Ιταλίας και ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, τόνισε ότι ο άσος της Μίλαν είναι ο καλύτερος Ιταλός ποδοσφαιριστής.

Ο πρόωρος αποκλεισμός της Ιταλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο όπως ήταν λογικό έφερε μεγάλη γκρίνια. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που δέχεται σκληρή κριτική είναι ο Μάριο Μπαλοτέλι ο οποίος κατηγορήθηκε για αδιαφορία.

Ο εκπρόσωπος του επιθετικού της Μίλαν, Μίνο Ραϊόλα, πέρασε στην αντεπίθεση και με δηλώσεις του τόνισε ότι ο Μπαλοτέλι είναι ο καλύτερος Ιταλός ποδοσφαιριστής και ότι ο Τσέζαρε Πραντέλι τον έκανε να εμφανιστεί ως αποδιοπομπαίος τράγος.

«Ο Μπάλο παραμένει ακόμα ο καλύτερος Ιταλός ποδοσφαιριστής. Έχει γίνει άδικα αποδιοπομπαίος τράγος από όλους, ξεκινώντας από την ομοσπονδία και τον Πραντέλι. Επίσης, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι ο Μάριο δεν απολογήθηκε ποτέ στον Πραντέλι όπως γράφτηκε», ανέφερε ο Ραϊόλα.

Φήμες ήθελαν τον Super Mario να έχει ζητήσει συγγνώμη από τον προπονητή του κατά την διάρκεια της επιστροφής από την Βραζιλία για την συμπεριφορά του κατά την διάρκεια του αγώνα με την Ουρουγουάη κάτι που διέψευσε ο μάνατζέρ του.

 

Τελευταία Νέα