Μπουφόν: «Δεν έγινε τίποτα με Κασάνο»

Μπουφόν: «Δεν έγινε τίποτα με Κασάνο»

Gazzetta team
Μπουφόν: «Δεν έγινε τίποτα με Κασάνο»

bet365

Σε διάψευση όσων γράφονται στην Ιταλία για επεισόδιο με τον Αντόνιο Κασάνο ή τον Μάριο Μπαλοτέλι, προχώρησε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Ο αρχηγός της Σκουάντρα Ατζούρα παραχώρησε συνέντευξη στην Corriere della Sera και αναφέρθηκε στην αποτυχία στο Μουντιάλ, λέγοντας πως η ευθύνη σε τέτοιες περιπτώσεις μοιράζεται σε όλους και επαναλαμβάνοντας ότι τα ΜΜΕ θα πρέπει να κρίνουν τους πάντες με βάση το τι κάνουν και όχι με βάση το τι... μπορεί να κάνουν.

«Ποτέ δεν φοβήθηκα και δεν φοβάμαι να πω τη γνώμη μου και ποτέ, σε 20 χρόνια καριέρας, δεν επιτέθηκα σε συμπαίκτη μου. Αν είχα να πω κάτι στον Μπαλοτέλι θα του το έλεγα πρόσωπο με πρόσωπο. Οσο για τον Κασάνο, τον ξέρουμε, με τα πλεονεκτήματα του και τα μειονεκτήματα του. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί προσπαθούν να μας χωρίσουν τώρα όλοι σε ομάδες. Ο Κασάνο ήταν, όπως πάντα, με τις υπερβολές του. Οχι όμως έξω από τους κανόνες» είπε ο Μπουφόν, ο οποίος εξήγησε ότι «σε μια τόσο μεγάλη αποτυχία όπως αυτή είναι προφανές ότι η ευθύνη βαραίνει όλους μας» και κατέληξε αναφερόμενους στους νεότερους σε ηλικία παίκτες.

«Λέτε συνέχεια για τους μεγάλους σε ηλικία αλλά αυτοί είναι πάντα εκεί. Είναι αστείο να κρίνεται κάποιος από την ηλικία του και όχι από το τι κάνει στο γήπεδο. Θα πρέπει ο καθένας να κρίνεται από όσα κάνει στο γήπεδο και όχι από όσα... μπορεί να κάνει στο μέλλον. Προσωπικά κλήθηκα στην εθνική δύο χρόνια μετά το ντεμπούτο μου στη Serie A και κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι η εθνική είναι πολύ σοβαρή υπόθεση. Τώρα, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, αρκούν 2-3 καλές εμφανίσεις για να κληθεί κάποιος στην εθνική και από εκεί και πέρα τα θεωρεί όλα δεδομένα και απλά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα