«Λάζοβιτς στον Πειραιά, Κατάι στο Βελιγράδι»

«Λάζοβιτς στον Πειραιά, Κατάι στο Βελιγράδι»

«Λάζοβιτς στον Πειραιά, Κατάι στο Βελιγράδι»

bet365

Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει τον Κατάι και οι Σέρβοι επιμένουν πως θα είναι αντάλλαγμα στη μεταγραφή του Λάζοβιτς στον Ολυμπιακό.

Το όνομά του Ντάρκο Λάζοβιτς παίζει δυνατά για τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τους Σέρβους και ο παίκτης δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να παίξει στους Πειραιώτες. Τα σενάρια ολοένα και αυξάνονται, με τους συμπατριώτες του να κάνουν λόγο πως θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις στη μεταγραφή του 23χρονου μέσου. Μάλιστα, ο νέος κόουτς του Ερυθρού Αστέρα, Νέναντ Λαλάτοβιτς γνωρίζει πως ο παίκτης δεν θα μείνει στην ομάδα γι' αυτό και ζήτησε από τη διοίκηση τον Κατάι. Ο Σέρβος μέσος προέρχεται από καλή σεζόν με τον ίδιο πάντως να επιθυμεί την παραμονή του στους Πειραιώτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα