Επεισόδια και με τον Κασάνο

Επεισόδια και με τον Κασάνο

Επεισόδια και με τον Κασάνο

bet365

Ενα-ένα βγάζει ο ιταλικός Τύπος όσα έγιναν στη Βραζιλία και διέλυσαν το κλίμα στα αποδυτήρια της Σκουάντρα Ατζούρα.

Μετά τον Μάριο Μπαλοτέλι, είναι η σειρά του Αντόνιο Κασάνο να βρεθεί στο στόχαστρο για την συμπεριφορά του. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, οι παίκτες από την αρχή δεν είχαν δει με καλό μάτι την κλήση του Κασάνο -που δεν υπήρχε στην ομάδα στα προκριματικά- λόγω της συμπεριφοράς του στο Euro 2012. Οι φόβοι τους, όπως φαίνεται, επιβεβαιώθηκαν στη Βραζιλία και η αρχή έγινε μετά το ματς με την Αγγλία.

Το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε προκάλεσε νεύρα στον Κασάνο, ο οποίος τελικά δεν μπόρεσε να τα κρύψει και ζήτησε τον λόγο από τον Τσέζαρε Πραντέλι μπροστά σε όλους, σπάζοντας και ένα ποτήρι πάνω στα νεύρα του. Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν αντέδρασε άμεσα και η κατάσταση ανάμεσα στους δυο τους πήγε να ξεφύγει, μέχρι να παρέμβουν οι Ντε Ρόσι, Πίρλο και Κιελίνι. Η επόμενη φορά που η... θερμοκρασία ανέβηκε ήταν στα αποδυτήρια μετά την ήττα από την Ουρουγουάη.

Την ώρα που ο Πίρλο μιλούσε στους συμπαίκτες του, με τον Μπαλοτέλι να απουσιάζει, ο Κασάνο έδειχνε να αδιαφορεί και να ανυπομονεί για το τέλος της ομιλίας. Ο Μπουφόν τον κατάλαβε, κινήθηκε προς το μέρος του άσου της Πάρμα αλλά και πάλι οι Ντε Ρόσι και Πίρλο τον σταμάτησαν, με τον μέσο της Ρόμα να φωνάζει προς τον Κασάνο να το βουλώσει, για να ανοίξει στη συνέχεια «μέτωπο» Κασάνο-Μπονούτσι...

 

Τελευταία Νέα