Η... διαφορά της ΑΕΚ με τον Μρτζα

Η... διαφορά της ΑΕΚ με τον Μρτζα

Gazzetta team
Η... διαφορά της ΑΕΚ με τον Μρτζα

bet365

Νέα επαφή με την πλευρά του Ντράγκαν Μρτζα είχε το βράδυ της Τετάρτης η ΑΕΚ. Ο Σέρβος συμφωνεί στα χρήματα, αλλά θέλει 3ετές συμβόλαιο και η Ένωση του δίνει 2ετές...

Ο 30χρονος στράικερ τα έχει βρει σε όλα με τον Ερυθρό Αστέρα για τη λύση του συμβολαίου του, έχοντας ήδη στα χέρια του την πρόταση του Δικεφάλου. Οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν το πρέσινγκ στον έμπειρο επιθετικό και μάλιστα χθες το βράδυ υπήρξε και νέα επικοινωνία με τον μάνατζέρ του όπως αναφέρει η «Ώρα των σπορ».

Οι δύο πλευρές εμφανίζονται να έχουν συμφωνήσει σε ό,τι αφορά το ύψος του συμβολαίου, όχι όμως κι ως προς τη χρονική διάρκειά του. Συγκεκριμένα η ΑΕΚ του προσφέρει περίπου 650 χιλ. ευρώ για δύο χρόνια, αλλά ο ίδιος επιμένει σε τριετή συνεργασία και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Εντός των προσεχών ημερών πάντως αναμένεται σχετική επαφή και με τον νέο τεχνικός διευθυντή της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ώστε η υπόθεση να κλείσει οριστικά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα