Ανω-κάτω με Μπαλοτέλι!

Ανω-κάτω με Μπαλοτέλι!

Ανω-κάτω με Μπαλοτέλι!

bet365

Στα όσα έγιναν στα αποδυτήρια της Ιταλίας στο ημίχρονο του αγώνα με την Ουρουγουάη, αναφέρονται τα ιταλικά ΜΜΕ.

Η εικόνα του πρώτου 45λεπτου ήταν ακριβώς όπως την ήθελε η Σκουάντρα Ατζούρα αφού ήλεγχε το ματς και δεν υπήρχε η παραμικρή απειλή από την Ουρουγουάη. Το μοναδικό πρόβλημα του Τσέζαρε Πραντέλι στο πρώτο μέρος ήταν η συμπεριφορά του Μάριο Μπαλoτέλι αφού είχε πάρει κίτρινη κάρτα και ήταν επίφοβος και για δεύτερη γιατί ήταν... μία από αυτές τις μέρες.

Στα αποδυτήρια λοιπόν, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport και την Corriere dello Sport, ο Πραντέλι είπε στον Μπαλοτέλι: «Αλλαξε νοοτροπία γιατί αλλιώς θα βγεις στο 10λεπτο». Ο επιθετικός της Μίλαν άρχισε να... ψιθυρίζει διάφορα προκαλώντας τον εκνευρισμό των παλιών (Μπουφόν, Ντε Ρόσι, Πίρλο) οι οποίοι ζήτησαν από τον Μπαλοτέλι να κάνει ό,τι του λέει ο προπονητής. «Πιστέψτε με και αφήστε με ήσυχο» φέρεται να ήταν η απάντηση του και εκεί τα πνεύματα άναψαν.

Ο Πραντέλι, πάντα σύμφωνα με τα ιταλικά ρεπορτάζ, φώναξε στον 23χρονο φορ «σκάσε» και του ανακοίνωσε ότι γίνεται αμέσως αλλαγή, με τους παλιούς να είναι έξαλλοι. Η συνέχεια είναι γνωστή... Η Ιταλία αποκλείστηκε από το Μουντιάλ, ο Πραντέλι παραιτήθηκε, ο Μπαλοτέλι είναι στο στόχαστρο όλων και τα ιταλικά ΜΜΕ προβλέπουν τον παροπλισμό του από την εθνική και την προώθηση των άλλων νεαρών επιθετικών (Ντέστρο, Μπεράρντι, Ιμόμπιλε) συν φυσικά τον Τζουζέπε Ρόσι, αρκεί να μην ταλαιπωρείται από τραυματισμούς κάθε χρόνο.

 

Τελευταία Νέα