Εμπνευσμένη από την δεκαετία 1925-35 η επετειακή φανέλα του ΟΦΗ (pics)

Εμπνευσμένη από την δεκαετία 1925-35 η επετειακή φανέλα του ΟΦΗ (pics)

Φώτης Καρακούσης
Εμπνευσμένη από την δεκαετία 1925-35 η επετειακή φανέλα του ΟΦΗ (pics)

bet365

Ο ΟΦΗ θα γιορτάσει τα 90 χρόνια από την ίδρυσή του, με τους Κρητικούς να εμπνέονται από την δεκαετία 1925-35 για τη νέα τους φανέλα.

Λαός που ξεχνάει την ιστορία του παύει να υπάρχει και αυτό φυσικά ισχύει και για τις ομάδες. Ο ΟΦΗ έχει την δικιά του ιστορία η οποία αρχίζει από το 1925 το έτος ιδρυσής του. Την φετινή αγωνιστική περίοδο οι Κρητικοί θα γιορτάσουν τα 90 του χρόνια και γι' αυτό θα φοράνε φέτος μια επετειακή φανέλα, η οποία θα είναι εμπνευσμένη από την δεκαετία 1925-35, γιατί όπως είπαμε και στην αρχή, κανείς δεν πρέπει να ξεχνά την ιστορία του.

Οι νέες φανέλες, φωτογραφίες των οποίων διέρρευσαν από τις δοκιμές που γίνονται σε Ιταλία και Ηράκλειο θα είναι άσπρες με μαύρο γιακά και μαύρη γραμμή στο μανίκι και όπως αναφέραμε θα μοιάζουν με αυτές της δεκαετίας 1925-35. Στις επίσημες αγωνιστικές της ανδρικής ομάδας, πάνω από το σήμα του ΟΦΗ θα υπάρχει η φράση “90 χρόνια ΟΦΗ” και κάτω από το σήμα οι ημερομηνίες 1925-2015. Στο πίσω μέρος της φανέλας που θα είναι διαθέσιμη για τους φιλάθλους θα υπάρχει το επετειακό σήμα για τα 90 χρόνια, ενώ το μπροστινό μέρος θα είναι ίδιο με τις αγωνιστικές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα