Νέστα: «Δεν ήταν κόκκινη»

Νέστα: «Δεν ήταν κόκκινη»

Νέστα: «Δεν ήταν κόκκινη»

bet365

Στη λανθασμένη αποβολή του Μαρκίζιο χρεώει τον αποκλεισμό της Ιταλίας ο Νέστα, που στήριξε Μπουφόν και νέα γενιά!

Με τον Μεξικανό διαιτητή, Μάρκο Ροντρίγκες, τα βάζει ο Νέστα, που χρέωσε τον αποκλεισμό της Ιταλίας στην άδικη κόκκινη που αντίκρισε ο Μαρκίζιο. «Η Ιταλία προσπάθησε να παίξει το κλασικό της παιχνίδι κόντρα στην Ουρουγουάη, όμως κάτι δεν της έβγαινε. Παρόλα αυτά, Διαφωνώ με την κομβική απόφαση του διαιτητή. Ο Μαρκίζιο δεν άξιζε την κόκκινη και θεωρώ απαράδεκτο να γίνονται τέτοια λάθη σε αυτό το επίπεδο».

Παρά τον αποκλεισμό της Ιταλίας, όμως, ο ζωντανός θρύλος του Ιταλικού ποδοσφαίρου έδειξε την στήριξή του στους «ατζούρι», αφού τόνισε πως: «Υπάρχουν καλοί παίκτες στην ομάδα, όπως ο Μαρκίζιο και ο Βεράτι, που μπορούν να μάθουν από την παρουσία τους στην διοργάνωση, να πάρουν εμπειρίες και να γίνουν οι κολόνες της Εθνικής του αύριο. Επίσης, ο Μπαλοτέλι είναι ένα κεφάλαιο, αν και μετά το πρώτο παιχνίδι δεν τα πήγε καλά και δεν του βγήκε τίποτα».

Τέλος, μιλώντας για τον Μπουφόν, ο Νέστα τόνισε πως, κατά την γνώμη του, παραμένει κορυφαίος. «Δεν ξέρω πόσο θα μείνει ακόμα στην Εθνική ο Μπουφόν, όμως πιστεύω πως παραμένει ο κορυφαίος. Νομίζω πως αυτό φάνηκε και κόντρα στην Ουρουγουάη. Αυτός ξέρει καλύτερα και θα αποχωρήσει όταν νιώσει πως δεν είναι πλέον ανταγωνιστικός».

 

Τελευταία Νέα