Το... παλεύει ο μάνατζερ του Σίλντενφελντ!

Το... παλεύει ο μάνατζερ του Σίλντενφελντ!

Νίκος Αθανασίου
Το... παλεύει ο μάνατζερ του Σίλντενφελντ!

bet365

Ο ατζέντης του Σίλντεφελντ τα είπε στην Μόσχα με τους ιθύνοντες της Ντιναμό και την Παρασκευή θα υπάρξει νέα συνάντηση, στην οποία θα επιδιώξει την ελευθερία του Κροάτη στόπερ που θέλει Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί επίσημα να έχει αποσυρθεί από τις συζητήσεις με την Ντιναμό Μόσχας για τον εκ νέου δανεισμό του Γκόρντον Σίλντενφελντ αλλά το θέμα παραμένει ανοιχτό από την πρώτη στιγμή. Εξάλλου, ο εκπρόσωπος του «Σίφο», Μάριο Κνεζ, είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους Ρώσους για να βρεθεί λύση με την αποδέσμευση του 29χρονου στόπερ και να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Ο ατζέντης του Κροάτη αμυντικού βρέθηκε στην Μόσχα, συνομίλησε με τους ιθύνοντες της ρωσικής ομάδας αλλά δεν κατέληξαν κάπου. Τα δεδομένα παραμένουν ίδια. Το θετικό για το «τριφύλλι» είναι πως την ερχόμενη Παρασκευή, ο Κνεζ θα έχει νέα συνάντηση για το μέλλον του Σίλντενφελντ. Εκεί θα επιδιώξει να τελειώσει το θέμα οριστικά, ψάχνοντας συμβιβαστική λύση.

Στο «πράσινο στρατόπεδο» παρακολουθούν διακριτικά την υπόθεση και περιμένουν τις εξελίξεις. Ο Σίλντεφελντ, εξάλλου, βρίσκεται πάντα στην κορυφή της λίστας και με την συμπεριφορά του δείχνει πόσο θέλει να συνεχίσει να φορά την πράσινη φανέλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα