«Βλέπει» Κρισάντους η ΑΕΚ

«Βλέπει» Κρισάντους η ΑΕΚ

Gazzetta team
«Βλέπει» Κρισάντους η ΑΕΚ

bet365

Την περίπτωση του επιθετικού της Λας Πάλμας, Μακούλεϊ Κρισάντους εξετάζει η ΑΕΚ για τη γραμμή κρούσης της, με τον παίκτη να μένει ελεύθερος από τους Ισπανούς.

Η περίπτωση του Λάζοβιτς δείχνει να χάθηκε οριστικά, για τον Μρτζα βρίσκεται στην... αναμονή η Ένωση, ενώ η υπόθεση Τζιμπούρ θα προχωρήσει μόνο αν μείνει ελεύθερος. Παρ' όλα αυτά οι διεργασίες για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Δικεφάλου δεν σταματούν στα συγκεκριμένα ονόματα, μιας και στη σχετικά λίστα προστέθηκε το όνομα του Μακούλεϊ Κρισάντους.

Ο 23χρονος επιθετικός μένει ελεύθερος στο τέλος του μήνα από τη Λας Πάλμας κι απασχολεί σοβαρά όπως φαίνεται τους «κιτρινόμαυρους» σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ». Ο Νιγηριανός φορ προέρχεται από δύο αρκετά καλές σεζόν με την ισπανική ομάδα, μετρώντας 12 και 8 γκολ αντίστοιχα, ενώ είναι και διεθνής με τις μικρές ομάδες της Νιγηρίας. Προηγουμένως είχε περάσει μία πενταετία από τη Γερμανία, φορώντας τις φανέλες των Αμβούργου, Καρλσρούης και ΦΣΒ Φρανκφούρτης. Η Λας Πάλμας θέλει πάντως να του ανανεώσει το συμβόλαιο, αλλά ο ίδιος δείχνει αρνητικός κι όπως όλα δείχνουν ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σημαντικό ρόλο πάντως στην υπόθεση θα διαδραματίσει κι ενδεχόμενη παρουσία του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στην ΑΕΚ, αφού ως μέλος του ισπανικού συλλόγου γνωρίζει πολύ καλά τον παίκτη και μπορεί να τον «ψήσει» να έρθει στην Ελλάδα.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα