Ανακοινώνεται ο Γκολάσα

Ανακοινώνεται ο Γκολάσα

Gazzetta team
Ανακοινώνεται ο Γκολάσα

bet365

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Εγιάλ Γκολάσα ο οποίος συμφώνησε στην χρονική διάρκεια, αλλά και στις οικονομικές απολαβές του συμβολαίου του. Πλέον περιμένουν την FIFA για τα χρήματα που θα δώσουν στη Μακάμπι.

Η ανακοίνωση απομένει για να επισημοποιηθεί η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Γκολάσα για τα επόμενα 3χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στην Ελλάδα μαζί με τους εκπροσώπους του συζήτησε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ καταλήγοντας σε μια αρχική συμφωνία. Ο Γκολάσα θα εισπράττει κοντά στις 350.000 ευρώ ετησίως, ενώ στον ΠΑΟΚ, παρότι η ενημέρωση από τους υπεύθυνους είναι ελλιπέστατη τις τελευταίες ημέρες, δεν ανησυχούν για τα χρήματα που θα πρέπει να πληρώσουν ως τροφεία στην Μακάμπι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα