Μάρκες: «Δεν θα παίξουμε για την ισοπαλία»

Μάρκες: «Δεν θα παίξουμε για την ισοπαλία»

Μάρκες: «Δεν θα παίξουμε για την ισοπαλία»

bet365

Ο αρχηγός του Μεξικού, Ράφα Μάρκες, τόνισε ότι η ομάδα του δεν θα παίξει για την ισοπαλία κόντρα στην Κροατία στον «τελικό» του 1ου ομίλου.

«Ο προπονητής μάς εμπνέει πολύ. Εχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και έχουμε πολύ καλή ομάδα στο Mundial. Επιπλέον, θεωρώ ότι έχουμε μάθει από τα λάθη μας και είμαστε πιο δυνατοί από όταν παίζαμε στα προκριματικά» είπε ο έμπειρος αμυντικός.

«Αν ρίξουμε μία ματιά στην ποιότητα που έχουν οι ομάδες με τις οποίες παίξαμε, φαίνεται πόσο δύσκολο ήταν αυτό που κάναμε. Και παρότι δεν έχουμε περάσει ακόμα, έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα. Το να κρατήσουμε σε δύο αγώνες ανέπαφη την εστία μας ήταν ένα σημείο-κλειδί και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι» πρόσθεσε.

Οσον αφορά τον αγώνα που θα κρίνει την ομάδα που θα περάσει στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σχολίασε. «Και εμείς θέλουμε να νικήσουμε. Δεν θα παίξουμε για την ισοπαλία, είναι κάτι που πρέπει να προσέχουμε πάντα. Δεν θα αλλάξουμε το στιλ παιχνιδιού μας. Η Κροατία θα τα δώσει όλα για τη νίκη και εμείς το ίδιο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα