Επένδυση με Χέρντερ ο Παναθηναϊκός!

Επένδυση με Χέρντερ ο Παναθηναϊκός!

Νίκος Αθανασίου
Επένδυση με Χέρντερ ο Παναθηναϊκός!

bet365

Τον Ολλανδό ποδοσφαιράνθρωπο Χενκ Χέρντερ προσθέτει στο επιτελείο του ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με δημοσίευμα από την χώρα της «τουλίπας».

Ο Παναθηναϊκός εκτός από μεταγραφές εντός γηπέδου, προσπαθεί να ενισχύσει και την τεχνογνωσία σε επίπεδο προπονητών και ανθρώπων του ποδοσφαίρου. Ο Νίκος Νταμπίζας στην συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει στην Λεωφόρο είχε ξακαθαρίσει πως θα γίνουν και κινήσεις αναβάθμισης των στελεχών και φαίνεται πως ο... πρώτος είναι ο Ολλανδός Χενκ Χέρντερ. Όπως αποκάλυψε ο Ολλανδός δημοσιογράφος, Σάντερ Μπέρεντς στο twitter,τη Δευτέρα θα ανακοινωθεί η συμφωνία του συλλόγου με τον 46χρονο προπονητή, ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του συντονιστή ακαδημιών.

Ο Χέρντερ θεωρείται εξαιρετικό όνομα στην πατρίδα του και τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στην Χέρενφεν. Την διετία 2009-2011 ήταν προπονητής στην ομάδα Κ-19 ενώ από το 2012 μέχρι και το τέλος της σεζόν ως βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα, στο πλευρό του Μάρκο Φαν Μπάστεν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα