Mundial 2014: Σκοράρει η Μπάγερν στο Μουντιάλ

Mundial 2014: Σκοράρει η Μπάγερν στο Μουντιάλ

bet365

Οι Βαυαροί είναι ο σύλλογος με τα περισσότερα γκολ (8) στα γήπεδα της Βραζιλίας. Ακολουθεί με 5 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με 4 Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης.

Στα γήπεδα της Βραζιλίας έχουν σημειωθεί 77 γκολ σε 26 αγώνες (σ.σ.: δεν υπολογίζονται τα παιχνίδια του Σαββάτου). Το νούμερο της παραγωγικότητας είναι εξαιρετικό μέχρι στιγμής, καθώς ο μέσος όρος αγγίζει τα 3 γκολ ανά παιχνίδι. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην ευστοχία των παικτών της Μπάγερν.

Οι εκπρόσωποι των Βαυαρών σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο έχουν σκοράρει συνολικά 8 φορές, σχεδόν τις διπλάσιες από κάθε άλλο σύλλογο. Τόμας Μίλερ και Αριεν Ρόμπεν έχουν από τρία και ο Μάριο Μάντζουκιτς ακόμα δύο.

Από τα clubs του συμμετέχουν στο Μουντιάλ,ακολουθούν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 5 (Φαν Πέρσι 3, Ρούνει 1, Φελαϊνί 1) και με 4 η Μπαρτσελόνα (Νεϊμάρ 2, Αλέξις Σάντσες 1, Μέσι 1) και η Ρεάλ (Μπενζεμά 3, Τσάμπι Αλόνσο 1).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα