Τζιμπούρ: «Είμαι ελεύθερος»!

Τζιμπούρ: «Είμαι ελεύθερος»!

Gazzetta team
Τζιμπούρ: «Είμαι ελεύθερος»!

bet365

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ συνεχίζει να κάνει... άνοιγμα προς την ΑΕΚ και μάλιστα φέρεται να ισχυρίζεται πως ουσιαστικά έχει ήδη μείνει ελεύθερος από τη Νότιγχαμ.

Ο Αλγερινός στράικερ δεν έχει κρύψει την επιθυμία του για επιστροφή στην Ένωση, τη στιγμή που θεωρείται δεδομένη η αποχώρησή του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο πρώην φορ του Ολυμπιακού ψάχνεται για να αγωνιστεί ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον Δικέφαλο κάθε άλλο παρά αδιάφοροι μένουν στο ενδεχόμενο αυτό. Με τη βασική προϋπόθεση ωστόσο ότι ο παίκτης θα έχει μείνει ελεύθερος, κάτι το οποίο έχει ήδη μεταφερθεί στον Τζιμπούρ.

Ο ίδιος πάντως εμφανίζεται να ισχυρίζεται πως ουσιαστικά έχει ήδη λύσει τη συνεργασία του με τους Άγγλους σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ» και μπορεί από τώρα να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει για το μέλλον του, χωρίς την παραμικρή δέσμευση. Η Ένωση από την πλευρά της έχει ζητήσει από τον «τρομοκράτη» να αποδείξει εγγράφως όσα ισχυρίζεται, ώστε να μπορέσουν οι δύο πλευρές να προχωρήσει... επίσημα σε συζητήσεις. Οι όποιες εξελίξεις πάντως στη συγκεκριμένη υπόθεση, δεν επηρεάζουν τις άλλες περιπτώσεις επιθετικών που «τρέχουν» στην ΑΕΚ και ειδικότερα αυτή του Μρτζα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα