Επεισόδια... χωρίς μάρτυρες στο Σάο Πάολο!

Επεισόδια... χωρίς μάρτυρες στο Σάο Πάολο!

bet365

Τα «παρατράγουδα» συνεχίζονται στην Βραζιλία, οπαδοί της Κορίνθιας επιτέθηκαν σε Άγγλους, συνελήφθησαν και μετά αφέθηκαν ελεύθεροι, λόγω έλλειψης μαρτύρων!

Πρωτόγνωρα πράγματα συμβαίνουν στην Βραζιλία, όπου στην σκιά του Μουντιάλ, τα επεισόδια συνεχίζονται. Αυτή τη φορά, οπαδοί της Κορίνθιανς, επιτέθηκαν σε Άγγλους τουρίστες, με αποτέλεσμα να γίνουν 14 συλλήψεις. Παρόλα αυτά, λίγη ώρα αργότερα, αφέθηκαν όλοι τους ελεύθεροι, με την... δικαιολογία της έλλειψης μαρτύρων.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι Βραζιλιάνοι έριξαν βόμβα μολότοφ σε παμπ που βρίσκονταν Άγγλοι φίλαθλοι για να δουν τον αγώνα της χώρας τους με την Ουρουγουάη. Ακολούθησαν σκηνικά πολέμου, ενώ από τους συλληφθέντες κατασχέθηκαν σιδερογροθιές, μαχαίρια και κροτίδες. Οι ύποπτοι αναμένεται να περάσουν για από έλεγχο, προκειμένου να εντοπιστούν ίχνη πυρίτιδας στα χέρια τους. Ο έλεγχος, όμως, θα είναι τυπικός, αφού όλοι τους υποστήριξαν πως πανηγύριζαν με πυροτεχνίματα και έτσι δεν μπορούν να κατηγορηθούν για κάτι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα