«Στριπτίζ στο Σύνταγμα αν προκριθεί η Ελλάδα» (pics)

«Στριπτίζ στο Σύνταγμα αν προκριθεί η Ελλάδα» (pics)

Gazzetta team
«Στριπτίζ στο Σύνταγμα αν προκριθεί η Ελλάδα» (pics)

bet365

Η πορνοστάρ και «Μούσα» του Σειρηνάκη, Μαρία Αλεξάνδρου «απειλεί» να βγει από τα ρούχα της στην πλατεία Συντάγματος σε περίπτωση που η Εθνική Ελλάδος προκριθεί από τον όμιλο.

​Έτοιμη να βγει από τα ρούχα της και να μείνει ΟΛΟΓΜΥΝΗ στο Σύνταγμα «απειλεί» η Μαρία Αλεξάνδρου, σε περίπτωση που η Εθνική μας ομάδα περάσει στην επόμενη φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας!

Η πορνοστάρ και «Μούσα» του Δημήτρη Σειρηνάκη, δηλώνει «κολλημένη» με τη μπάλα και λυπημένη που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν κατάφερε να βρεθεί στη Βραζιλία για να εμψυχώσει την εθνική μας ομάδα!

Ωστόσο δηλώνει έτοιμη να κάνει ο,τι μπορεί από Ελλάδα, έτσι για να τους δώσει κίνητρα:

«Αν η εθνική μας καταφέρει να περάσει από τον όμιλο στο Μουντιάλ, εγώ θα κάνω στριπτίζ στο Σύνταγμα! Θα το κάνω και μακάρι να λειτουργήσει σαν γούρι. Η Μαρία ο,τι υπόσχεται το κάνει και δεν αλλάζει γνώμη μετά. Αν κερδίσουμε θα μείνω στο Σύνταγμα όπως με γέννησε η μαμά μου! Διαφορετικά, καλή καρδιά…»

Με τη σημαία στο χέρι δίνει τον δικό της «αγώνα» η νεαρή πορνοστάρ, η οποία φρόντισε να μας αφήσει μια πρώτη γεύση για το τι θα επακολουθήσει αν κερδίσουμε, φωτογραφιζόμενη στο Σύνταγμα με καυτό jean σορτσάκι, topless.

Πηγή: star.gr, espresso

 

Τελευταία Νέα