Φιλικό με την ΑΕΚ η Νίκη Βόλου

Φώτης Καρακούσης
Φιλικό με την ΑΕΚ η Νίκη Βόλου

bet365

Την διεξαγωγή ενός σημαντικού φιλικού γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η Νίκη Βόλου. Αντίπαλος της νεοφώτιστης στην Super League θα είναι η ΑΕΚ, με τον αγώνα να είναι προγραμματισμένος για τις 17 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αναμένεται να γιορτάσει την επιστροφή της στα... μεγάλα σαλόνια μετά από 48 ολόκληρα χρόνια η Νίκη Βόλου. Η ομάδα του Γουίλιαμ Βλουτ (από σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα), θα υποδεχθεί στις 17 Αυγούστου την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό και όπως είναι φυσικό, ο κόσμος αναμένεται να δώσει μαζικό το παρών συμμετέχοντας σε αυτή την αναμέτρηση-γιορτή. Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της ΑΕΚ θα δώσει τη Κυριακή 17 Αυγούστου η Νίκη Βόλου. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και θα ξεκινήσει στις 19:00».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα