Γιοσίντα: «Απελπισμένοι οι Έλληνες»

Νίκος Ρόλλας
Γιοσίντα: «Απελπισμένοι οι Έλληνες»

bet365

Ο 26χρονος αμυντικός της Ιαπωνίας τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να σκοράρει πρώτη στο παιχνίδι με την Ελλάδα.

Η εξαιρετική αμυντική λειτουργία της Ελλάδας, κάνει επιτακτική την ανάγκη για τους αντιπάλους να σκοράρουν πρώτοι, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα τα βρουν... σκούρα, προσπαθώντας να βρουν κενούς χώρους.

Αυτό τουλάχιστον τόνισε ο Μάγια Γιοσίντα, ενόψει του παιχνιδιού της Ιαπωνίας με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα: « Ξέρουμε οτι η Ελλάδα είναι απελπισμένη για τη νίκη. Από τη στιγμή που είναι εξαιρετική στην άμυνα, είναι ζωτικής σημασίας για εμάς να ξεκινήσουμε καλά και να μην δεχθούμε γκολ. Αν καταφέρουμε να σκοράρουμε εμείς πρώτοι, η Ελλάδα θα αναγκαστεί να βγει μπροστά για να ισοφαρίσει, κάτι που θα μας δώσει την δυνατότητα να βρούμε κενούς χώρους».

Όσον αφορά το παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού, είπε: «Θα μπορούσα να είμαι πιο ήρεμος στο παιχνίδι μου, κάτι που θα βοηθούσε την ισορροπία της ομάδας στην άμυνα, στο πρώτο παιχνίδι. Μερικές φορές είναι σημαντικότερο το να έχεις θετική σκέψη, παρά να γυρίζεις πίσω και να προσπαθείς να βρεις λάθη. Ειδικά μάλιστα αν ακολουθεί παιχνίδι σε λίγες ώρες».

 

Τελευταία Νέα