«Δευτερόλεπτα από τον πάγκο της Ρεάλ ο Μίτσελ»!

«Δευτερόλεπτα από τον πάγκο της Ρεάλ ο Μίτσελ»!

gazzetta default image fallback

bet365

Σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο ήταν ειλημμένη η απόφαση απομάκρυνσης του Αντσελότι από τη Ρεάλ αν έχανε το Τσάμπιονς Λιγκ, όπως κι ότι θα τον αντικαθιστούσε ο Μίτσελ!

Ο Σέρχιο Ράμος ήταν εκείνος που σκόραρε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων της κανονικής διάρκειας του τελικού της Λισσαβόνας, μερικά μόλις δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του αγώνα κι έστειλε το ματς στην παράταση. Η συνέχεια από εκεί κι έπειτα γνωστή.

Τι θα συνέβαινε όμως αν ο Ισπανός αμυντικός δεν βρισκόταν στην κατάλληλη τη θέση, τη σωστή στιγμή και δεν σημείωνε εν τέλει το «χρυσό» αυτό γκολ; Πρώτο και βασικό φυσικά ότι η Ατλέτικο θα ήταν αυτή τη στιγμή η πρωταθλήτρια Ευρώπης και το πολυπόθητο 10ο θα παρέμεινε... όνειρο για τη Ρεάλ.

Παράλληλα όμως ήταν πιθανό ο Μίτσελ να ήταν ο νέος προπονητής των «μερένχες», σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστήριξε ο Ισπανός δημοσιογράφος, Πίπι Εστράδα! Όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό δημοσίευμα, κάνει λόγο για δεδομένη απομάκρυνση του Αντσελότι -κάτι που ούτως ή άλλως ακουγόταν έντονα- σε περίπτωση απώλειας του Τσάμπιονς Λιγκ- αποκαλύπτοντας όμως πως είχε αποφασιστεί και το ποιος θα ήταν ο αντικαταστάτης του. Ο Μίτσελ!

Την επιθυμία του να καθίσει στον πάγκο της «βασίλισσας» δεν την έχει κρύψει άλλωστε και δημόσια ο τεχνικός του Ολυμπιακού, παρ' όλα αυτά δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να συμβεί τα επόμενα χρόνια. Όπως άλλωστε σημειώνει με σιγουριά ο Εστράδα: «Θα γίνει στο μέλλον. Δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να συμβεί τον επόμενο χρόνο. Ο Αντσελότι είναι ένας πραγματικά αξιότιμος κι αξιαγάπητος άνθρωπος, αλλά αν αποτύχει στη συνέχεια, ο Μίτσελ θα καθίσει στον πάγκο της Ρεάλ»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα