Από το μηδέν για χρέη και Θέρμη

Από το μηδέν για χρέη και Θέρμη

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Δριβελέγκας υποστήριξε πως το θέμα των χρεών, αλλά και αυτό με το προπονητικό κέντρο θα καθυστερήσουν καθώς θα πρέπει να ενημερωθεί ο νέος «Τσάρος» της Οικονομίας, αλλά και ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης.

Για την συνάντηση που έγινε μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και του Ευάγγελου Βενιζέλου για το θέμα των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε αρχικά ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Δριβελέγκας. Συγκεκριμένα είπε στον Arena:
«Έχω ενημερωθεί ότι έγινε η συνάντηση το μεσημέρι, μάλιστα δεν ήταν προγραμματισμένη. Παρόλα αυτά πήγε ο κ. Σαββίδης μαζί με τον κ. Βενιζέλο το μεσημέρι και συναντήθηκαν. Ο πρόεδρος (σ.σ. Βενιζέλος) είναι ενημερωμένος από εμένα για όλα τα ζητήματα και για το ζήτημα των χρεών και για το ζήτημα που έχει βάλει για την Θέρμη ο κ. Παπαδόπουλος και ο κ. Δανιηλίδης. Για το πρώτο θέμα πρέπει να αρχίσουμε ξανά την ιστορία και να ενημερωθεί ο καινούριος υπουργός Οικονομικών. Για το θέμα του γηπέδου στη Θέρμη ο υπουργός ο κ. Μανιάτης που έχει νομοσχέδιο την άλλη εβδομάδα για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ δεν είναι καθόλου ενήμερος και δεν ήξερε τίποτα για το θέμα που αφορά τον ΠΑΟΚ.
Βεβαίως, δεν είναι θέμα δικό του, είναι θέμα του υπουργείου Εσωτερικών και εγώ έχω πει πως μόλις θα μπει το νομοσχέδιο θα καταθέσω σε τροπολογία την πρόταση που έχει φέρει ο δήμαρχος της Θέρμης και ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκιών. Θα την καταθέσω στο νομοσχέδιο του κ. Μανιάτη και θα ζητήσω ίση αντιμετώπιση μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Δεν το ήξερε καθόλου και δεν τον είχε ενημερώσει κανείς. Επαναλαμβάνω δεν είναι δικό του θέμα, είναι θέμα του υπουργείου Εσωτερικών. Παρόλα αυτά, θα καταθέσω τροπολογία στο νομοσχέδιο του και θα ζητήσω να παραστεί ο υπουργός Εσωτερικών και να κάνει δεκτή την τροπολογία.
Δεν θέλω να πω ορισμένα πράγματα. Εκτός από τον κ. Δανιηλίδη και τον κ. Παπαδόπουλο κανείς δεν με ενημέρωσε. Ακόμα και εμένα αυτοί οι δύο με ενημέρωσαν. Κανείς ούτε ενδιαφέρθηκε ούτε με πήρε ένα τηλέφωνο ως αντιπρόεδρο, αλλά κι επειδή ασχολούμαι τόσο καιρό με αυτά τα θέματα. Πάλι με τους δύο δημάρχους και δικιά μου πρωτοβουλία θα κατατεθεί αυτή η τροπολογία και ελπίζω να έχουμε θετική κατάληξη, σε ό,τι αφορά επαναλαμβάνω το θέμα του γηπέδου της Θέρμης. Όσο αναφορά το θέμα των χρεών θα έχω το απόγευμα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ελευθέριο Βενιζέλο και πιθανότατα να ξέρω περισσότερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα