«Ναυαγεί» του Φινμπόγκασον στον Ολυμπιακό

«Ναυαγεί» του Φινμπόγκασον στον Ολυμπιακό

Gazzetta team
«Ναυαγεί» του Φινμπόγκασον στον Ολυμπιακό

bet365

Αλλάζουν τα δεδομένα για το θέμα της μεταγραφής του Άλφρεντ Φινμπόγκασον στον Ολυμπιακό, καθώς σύμφωνα με τους Ολλανδούς, οι διαπραγματεύσεις με την Χέρενφεϊν ναυάγησαν.

Σύμφωνα με την «Voetbal», η διοίκηση της Χέρενφεϊν απάντησε αρνητικά στην πρόταση 6 εκατομμυρίων ευρώ των ερυθρολεύκων για τον Ισλανδό επιθετικό. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, ο Ολυμπιακός αναγκάζεται να αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Φινμπόγκασον, καθώς δεν σκοπεύει να δώσει περισσότερα χρήματα για αυτήν την μεταγραφή. Οι Ολλανδοί πατούν στο γεγονός, ότι η τον περασμένο Ιανουάριο, η Φούλαμ είχε καταθέσει πρόταση 10 εκατομμυρίων ευρώ. Με βάση αυτό το ποσό ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι το έκριναν υπερβολικό. Τέλος στην Ολλανδία γράφουν ότι ο Ισλανδός επιθετικός έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με την Χέρενφεϊν και πως εκτός από τον Ολυμπιακό βρίσκεται στο στόχαστρο των Άουγκσμπουργκ, Ρόμα και Βέρντερ Βρέμης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα