Βραζιλία - Μεξικό στο Mundial

Gazzetta team
Βραζιλία - Μεξικό στο Mundial

bet365

Με ένα λάτιν ντέρμπι συνεχίζεται το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου καθώς Βραζιλία και Μεξικό αναμετρώνται στις 22:00 στο «Καστελάο».

Η Βραζιλία χωρίς να εντυπωσιάσει επικράτησε στο πρώτο ματς της Κροατίας και με νίκη στο αποψινό ματς κάνει το αποφασιστικό βήμα για την πρώτη θέση του ομίλου.

Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και ο μοναδικός πονοκέφαλός του είναι αν θα ξεκινήσει τον Χουλκ, ο οποίος ήταν σκιά του καλού του εαυτού στο ματς με τους Κροάτες. Την θέση του στην ενδεκάδα της Βραζιλίας διεκδικεί με αξιώσεις ο Μπερνάρντ.

Από την άλλη το Μεξικό επικράτησε του Καμερούν με 1-0 κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Μάλιστα, αν δεν είχε κόντρα διαιτησία θα μπορούσε να έχει φτάσει σε πιο άνετη νίκη.

Ο Μιγκέλ Ερέρα θα παίξει με το 3-4-2-1, με στόχο να αιφνιδιάσει τη «σελεσάο» και να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα στείλει με το ένα πόδι το Μεξικό στην επόμενη φάση.

Πιθανές συνθέσεις

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Λουίς Φελίπε Σκολάρι): Σέζαρ, Σίλβα, Λουίζ, Άλβες, Μαρσέλο, Παουλίνιο, Ερνάνες, Χουλκ ή Μπερναρντ, Όσκαρ, Νεϊμάρ, Φρεντ

ΜΕΞΙΚΟ (Μιγκελ Ερέρα): Οτσόα, Μαρκές, Ερέρα, Βασκές, Μορένο, Ροντρίγκες, Αγκιλάρ, Λαγιούν, Γκουρδάδο, Ντος Σάντος, Περάλτα

 

Τελευταία Νέα