Μέσι: «Ο Ιγουαΐν στη Μπάρτσα; Υπέροχο»!

Μέσι: «Ο Ιγουαΐν στη Μπάρτσα; Υπέροχο»!

bet365

H υπόθεση Ιγουαΐν και Μπαρτσελόνα προέκυψε από την Ισπανία, η Νάπολι το διέψευσε και ο Μέσι τόνισε σε δηλώσεις του ότι ήθελε πολύ να γίνουν συμπαίκτες και στους «μπλαουγκράνα».

Μπορεί να βρίσκεται μόλις ένα χρόνο στη Νάπολι μετά την περσινή αποχώρησή του από τη Ρεάλ, αλλά ο «Πιπίτα» είναι πιθανό να επιστρέψει στην Primera για χάρη της Μπάρτσα. Οι «παρτενοπέι» μπορεί να διέψευσαν το θέμα που έφερε στη δημοσιότητα η «Marca», αλλά όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει συνήθως και φωτιά.

Ενδεχόμενη πάντως τέτοια εξέλιξη θα ευχαριστούσε σίγουρα τον Λιονέλ Μέσι κι ο Αργεντινός σταρ δεν το έκρυψε. «Θα ήταν υπέροχο να έρθει ο Ιγουαΐν στη Μπάρτσα. Θα μπορούσε να μας προσφέρει πολλά πράγματα, αλλά στο μυαλό μου τώρα βρίσκεται μόνο το Μουντιάλ», ανέφερε ο ηγέτης της «αλμπισελέστε» έπειτα από σχετική ερώτηση δημοσιογράφων, ενώ σχετικά με τη συνέχεια και το ματς κόντρα στο Ιράν ανέφερε:

«Πηγαίνουμε σιγά-σιγά, παιχνίδι με το παιχνίδι. Στοο επόμενο ματς (σ.σ. εναντίον του Ιράν) περιμένω να παραταχθούν αμυντικά οι αντίπαλοί μας. Το πιο σημαντικό είναι κερδίσουμε και τα δύο επόμενα παιχνίδια. Είμαστε Αργεντινή και δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τους αντιπάλους μας. Έχω μεγάλη θέληση ώστε να πραγματοποιηθούν τα όνειρα όλων στην πατρίδα μου αλλά ζω αυτή τη στιγμή με ηρεμία».

Μιλώντας για τη σχέση του με τον Νεϊμάρ, είπε πως: «Δεν υπάρχει συναγωνισμός μεταξύ μας. Είμαστε συμπαίκτες, είναι ένα καλό παιδί και υπάρχει εξαιρετική σχέση μεταξύ μας. Είναι λογικό να υπάρχει αντιπαλότητα εντός γηπέδου, αλλά μόνο μέχρι εκεί».

Όσο για τις ομάδες που τον έχουν εντυπωσιάσει ως τώρα: «Οι ομάδες που με έχουν εντυπωσιάσει περισσότερο μέχρι στιγμής είναι η Ολλανδία και η Γερμανία, αλλά υπάρχει μακρύς δρόμος ακόμα».

 

Τελευταία Νέα