Ως 6,5 εκατ. για Κάμπελ ο Ολυμπιακός

Ως 6,5 εκατ. για Κάμπελ ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Ως 6,5 εκατ. για Κάμπελ ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει τις πιθανότητές του για τον Τζόελ Κάμπελ και φέρεται διατεθειμένος να δώσει 6-6,5 εκατ. ευρώ στην Άρσεναλ. Τον θέλει δανεικό η Έβερτον...

Από τη στιγμή που ο Αρσέν Βενγκέρ δήλωσε μετά και την εκπληκτική εμφάνιση του Κοσταρικανού άσου με την Ουρουγουάη ότι θα επιστρέψει στην Άρσεναλ, αυτομάτως οι πιθανότητες των Πειραιωτών για να τον κρατήσουν και τη νέα σεζόν ελαχιστοποιήθηκαν.

Παρ' όλα αυτά στο μεγάλο Λιμάνι φαίνεται πως είναι διατεθειμένοι να κυνηγήσουν τις πιθανότητες που έχουν για την παραμονή του διεθνούς χαφ. Μάλιστα ετοιμάζονται να καταθέσουν επίσημη προσφορά στους Λονδρέζους για την απόκτησή του, η οποία θα φτάσει τα 6, πιθανώς και 6,5 εκατ. ευρώ όπως αναφέρει ο «Γαύρος», αν και φαντάζει δύσκολο να συναινέσει η Άρσεναλ σε αυτά τα χρήματα.

Την ίδια στιγμή στο Νησί γίνεται λόγος για επιθυμία της Έβερτον να ζητήσει τον Κάμπελ ως δανεικό από τους «Κανονιέρηδες». Όπως αναφέρει το «caughtoffside.com» σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ, τα «ζαχαρωτά» ποντάρουν στο γεγονός ότι έτσι ο παίκτης θα μπορέσει να πάρει παραστάσεις από ένα κορυφαίο πρωτάθλημα για έναν ακόμα χρόνο και να επιστρέψει ακολούθως ακόμα πιο έτοιμος στην Άρσεναλ, χωρίς πάντως να έχει γίνει ακόμα η σχετική κίνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα