Καβασίμα: «Κρίσιμο το ματς με Ελλάδα»

Καβασίμα: «Κρίσιμο το ματς με Ελλάδα»

Νίκος Ρόλλας
Καβασίμα: «Κρίσιμο το ματς με Ελλάδα»

bet365

Ο 31χρονος τερματοφύλακας της Ιαπωνίας μίλησε για την ισορροπία που θα πρέπει να έχουν οι «Σαμουράι» στο ματς με την Ελλάδα, τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα.

Ούτε ο Έιζι Καβασίμα κατάφερε να δώσει απάντηση, στην εντελώς ανεξήγητη συμπεριφορά της Ιαπωνίας, μετά το γκολ που πέτυχε με την Ακτή Ελεφαντοστού. Ο 31χρονος τερματοφύλακας, μιλώντας για το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου, είπε: «Από τη στιγμή που σκοράραμε πρώτοι, ήταν λες και κάποιος μας είπε οτι έπρεπε να αμυνθούμε. Θα ήταν εντελώς διαφορετική η ιστορία, αν είχαμε καταφέρει να διατηρήσουμε το προβάδισμα αυτό. Επίσης ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και αναγκαστήκαμε να δείξουμε αυτά που είχαμε μάθει, στον καλύτερο δυνατό βαθμό».

Συνεχίζοντας, δήλωσε: «Την ίδια ώρα, η Ακτή Ελεφαντοστού που έχει μεγάλες ατομικές ικανότητες, έπαιξε πολύ ομαδικά. Δεν μπορούμε πάντα να κάνουμε αυτό που θέλουμε και να υπάρχει το αποτέλεσμα που θέλουμε. Για αυτό, αν έχουμε ένα σκορ που μας βολεύει θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να το διατηρήσουμε. Αντιθέτως εμείς, δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε τους εαυτούς μας».

Τέλος, αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στην Ελλάδα, που ακολουθεί, επεσήμανε: «Το πιο σημαντικό είναι να καταλάβουμε το πόσο κρίσιμο είναι το ματς. Θα πρέπει να ελέγξουμε το παιχνίδι και να πιάσουμε καλό ρυθμό, τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα»

 

Τελευταία Νέα