Σαρρής: «Να κάνουν υπερήφανους τους Έλληνες»

Σαρρής: «Να κάνουν υπερήφανους τους Έλληνες»

Gazzetta team
Σαρρής: «Να κάνουν υπερήφανους τους Έλληνες»

bet365

Ο Γιώργος Σαρρής τόνισε πως άπαντες στην Εθνική είναι έτοιμοι να κάνουν υπερήφανους τους Έλληνες, αναφέρθηκε στον Γιώργο Καραγκούνη και στον νέο προπονητή.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ λίγο πριν το ματς της Ελλάδας με την Κολομβία!

«Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό. Τους είδα και χθες και σήμερα το πρωί και τώρα που ήρθαμε στο γήπεδο. Τα παιδιά είναι πολύ ευχαριστημένα με την παρουσία μας εδώ, ετοιμάζονται να προσπαθήσουν να κάνουν τα πάντα για να κάνουν τους Έλληνες υπερήφανους. Η ομάδα θα προσπαθήσει να μην χάσει, και αν κερδίσει ακόμα καλύτερα».

Για τον Καραγκούνη: «Ο Γιώργος Καραγκούνης έχει μεγάλη ιστορία, η απόφασή του να κλείσει την καριέρα του στην Εθνική ομάδα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι σωστή. Πιστεύω πως θα σταματήσει και θα έχει καταφέρει αυτά που δεν έχει καταφέρει κανένας άλλος με την Εθνική Ελλάδας».

Για το κλίμα στην ομάδα λόγω της φυγής του Σάντος: «Το κλίμα είναι το ίδιο που ήταν και πριν τους αγώνες της Εθνικής».

Για την ετοιμότητα των παικτών: «Τα παιδιά είναι έτοιμα και τα 23, για το καλύτερο δυνατό».

Για τον κόσμο στο γήπεδο: «Μπαίνοντας στο γήπεδο έχεις την εντύπωση πως παίζουμε στην Κολομβία. Είναι περισσότεροι, αλλά υπάρχουν και 500 φίλαθλοι, πράγματι ηρωικοί καθώς είναι πολύ σημαντικό να βρεθείς τόσα χιλιόμετρα μακριά».

Για το νέο προπονητή: «Πήραμε την απόφαση για να είναι ήρεμη η ομάδα στο Μουντιάλ, θα ανακοινώσουμε το όνομα του προπονητή μετά τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου».

 

Τελευταία Νέα