Μουντιαλική... παράταση για Καραγκούνη!

Μουντιαλική... παράταση για Καραγκούνη!

Νίκος Αθανασίου
Μουντιαλική... παράταση για Καραγκούνη!

bet365

Για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι η επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό θα... τραβήξει, καθώς η τελική επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές θα γίνει μετά τις υποχρεώσεις της Εθνικής στο Μουντιάλ.

Ο Παναθηναϊκός τον θέλει πίσω, ο Γιώργος Καραγκούνης επιθυμεί να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του, αλλά και φέτος η επιστροφή του «τυπάρα» θα... τραβήξει χρονικά. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφές το τελευταίο εικοσαήμερο, ο Καραγκούνης έχει μιλήσει και με τον Γιάννη Αναστασίου για τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα αλλά συμφωνία δεν έχει υπάρξει ακόμη!

Ο Νίκος Νταμπίζας είχε εκ νέου επαφή με τον αρχηγό της Εθνικής και αποφάσισαν η τελική επαφή να γίνει μετά τις υποχρεώσεις της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Οι πιθανότητες είναι υπέρ του να φορέσει και πάλι ο «Κάρα» την πράσινη φανέλα αλλά σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για τελειωμένη υπόθεση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα