Κεχαγιάς: «Δείξαμε μεγάλη ψυχή»

Gazzetta team
Κεχαγιάς: «Δείξαμε μεγάλη ψυχή»

bet365

Ο Νίκος Κεχαγιάς δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του μετά την παραμονή της Ξάνθης στην κατηγορία, τονίζοντας πως οι παίκτες του έδειξαν πραγματική ψυχή.

Σε πελάγη ευτυχίας ο Νίκος Κεχαγιάς, μετά την νίκη της Ξάνθης κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και την παραμονή της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ. Ο τεχνικός της Σκόντα, τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν επαγγελματικό πρόσωπο τους δύο μήνες αυτούς και έμειναν προσηλωμένοι στον στόχο της παραμονής...

«Δείξαμε πάρα πολύ μεγάλη ψυχή και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που ήταν προσηλωμένοι από το τέλος του πρωταθλήματος στον στόχο. Χωρίς αυτούς τους ποδοσφαιριστές όλα θα ήταν πολύ δύσκολα. Πάλεψαν όλο αυτό τον καιρό το έλεγα δύο μήνες, το γνωρίζουμε ότι δεν είναι μεγάλη επιτυχία, αλλά το να μένουμε στην Σούπερ Λιγκ είναι μεγάλη υπόθεση», είπε χαρακτηριστικά στη κάμερα της NOVA.

Για το πόσο δύσκολο ήταν μετά από τόσο καιρό απραξίας, είπε: «Όταν έχεις τέτοια πίεση και απραξία για τόσο καιρό δεν ξέρεις πως θα παρουσιαστείς και πάλι συγχαρητήρια στα παιδιά που ήταν προσηλωμένοι στον στόχο από την μέρα που τελείωσε το πρωτάθλημα και δεν ήταν άλλος από την παραμονή».

Από την πλευρά του, ο σκόρερ του τέρματος της νίκης, Αντώνης Ράνος, τόνισε: «Ήρθε την καλύτερη στιγμή. Τελείωσε μια χρονιά που ήταν καταστροφή, καθίσαμε δύο μήνες παραπάνω, στο τέλος ο Θεός ήταν μαζί μας. Συγχαρητήρια στον κόσμο, τους ευχαριστούμε, τελείωσε μια χρονιά και ήρθε η ώρα να ξεκουραστούμε», είπε για την νίκη της Ξάνθης, ενώ για τα συναισθήματα μετά το τελευταίο σφύριγμα από τον Σιδηρόπουλο τόνισε: «Νιώθεις δικαίωση για τους κόπους σου και μεγάλη χαρά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα