«Παίρνει Σίλβα και δίνει Λέκοβιτς σε Ολυμπιακό»

«Παίρνει Σίλβα και δίνει Λέκοβιτς σε Ολυμπιακό»

Δημήτρης Τομαράς
«Παίρνει Σίλβα και δίνει Λέκοβιτς σε Ολυμπιακό»

bet365

Οι Πολωνοί επιμένουν για Λέκοβιτς και Ολυμπιακό. Προχωρούν αρκετά την υπόθεση επισημαίνοντας πως ο Σίλβα της Μπενφίκα θα καλύψει το κενό του έτσι ώστε ο Σέρβος να γίνει κάτοικος Πειραιά.

Πολωνικά Μέσα υποστηρίζουν πως o αριστεροπόδαρος μπακ από την Λέγκια Γκντσανσκ θα συνεχίσει την καριέρα του στο Λιμάνι. Ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Σερβίας, Νίκολα Λέκοβιτς, έχει θητεύσει ανάμεσα στα άλλα σε Ραντ και Βοβοϊντίνα και είναι από πέρυσι στην Λέγκια. Προ ημερών το όνομά του είχε συνδεθεί με τον Ολυμπιακό όμως την Τετάρτη οι Πολωνοί έδωσαν μία νέα διάσταση στο θέμα. Υποστηρίζουν πως ο Ρουντινίλσον Σίλβα που είναι στην Μπενφίκα (σ.σ. την 2η ομάδα) θα αποτελέσει τη νέα προσθήκη της Λέγκια ως αντί-Λέκοβιτς διότι ο Σέρβος θα κλείσει άμεσα στον πρωταθλητή Ελλάδας. Από μεριάς των ερυθρόλευκων δεν έχει ξεκαθαριστεί το οτιδήποτε σχετικά με τον παίκτη αυτόν.

* Ειδική εκδήλωση και συνέντευξη Τύπου έκαναν την Πέμπτη οι διοργανωτές του σπουδαίου τουρνουά των ΗΠΑ για το ματς του Ολυμπιακού με την Σίτι.

 

Τελευταία Νέα