«Παρωδία» και αργοπορία!

Gazzetta team
«Παρωδία» και αργοπορία!

bet365

Ένα μπέρδεμα από το... πουθενά για τους πάγκους και άλλα ευτράπελα επέφεραν περίπου ημίωρη καθυστέρηση στο Ολυμπιακός Βόλου-Ξάνθη.

Ελληνικό ποδόσφαιρο εν έτει 2014. Παιχνίδι που επρόκειτο να ξεκινήσει στις 20.30 άρχισε στις 20.54 κυρίως λόγω των... πάγκων! Και αυτό διότι ο Ολυμπιακός Βόλου θεωρούσε πως ως τυπικά γηπεδούχος έπρεπε να καθήσει στον πάγκο των γηπεδούχων με την Ξάνθη να έχει άλλη άποψη. Η ένταση και οι εκατέρωθεν κατηγορίες (τηλεοπτικές και μη) έδιναν και έπαιρναν για αρκετά λεπτά όπως και οι διαβουλεύσεις ενώ στον πάγκο που πήγε να καθίσει αρχικά η Ξάνθη βρέθηκε... μέλι πάνω στα καθίσματα!

Σαν να μην έφτανε αυτό θα έπρεπε να απομακρυνθούν από τον αγωνιστικό χώρο κορδέλες και χαρτάκια που είχαν πέσει από τις κερκίδες. Η Ξάνθη στο μεταξύ ζήτησε αστυνομική ενίσχυση πίσω από τον πάγκο της για να ξεκινήσει το παιχνίδι. Οι διαβουλεύσεις κράτησαν για αρκετά λεπτά όπως και τα νεύρα από τις δύο πλευρές. Σε κάποια στιγμή ο Τάσος Σιδηρόπουλος απείλησε μάλιστα να φύγει την στιγμή που οι 2 ομάδες δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν για τους πάγκους που θα πάρουν!

Τελικώς μετά από αρκετή... ταλαιπωρία και διάφορα ευτράπελα το ματς ξεκίνησε για να διακοπεί μετά ξανά! Στο 3' υπήρξε νέα διακοπή στο παιχνίδι, καθώς ο δεύτερος βοηθός, ο Χρήστος Ακρίβος έδειχνε να κρατά τον αυχένα του από ρίψη αντικειμένου. Ο συγκεκριμένος βοηθός βρισκόταν μπροστά από την εξέδρα των φιλοξενούμενων. Ο αγώνας διεκόπη εκ νέου για να ξεκινήσει λίγο μετά έπειτα από νέες συστάσεις του Σιδηρόπουλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα