Νεϊμάρ, ο μικρός Θεός των Βραζιλιάνων! (vids)

Νεϊμάρ, ο μικρός Θεός των Βραζιλιάνων! (vids)

Νεϊμάρ, ο μικρός Θεός των Βραζιλιάνων! (vids)

bet365

H Bασιλική Παπαντωνοπούλου γράφει από την Βραζιλία, για τον Νεϊμάρ, που τον συναντάς παντού, σε αφίσες, πόστερ, αλλά και στην τηλεόραση.
Ο ασφαλέστερος τρόπος για να καταλάβει ο άσχετος περί ποδοσφαίρου πότε πλησιάζει μια μεγάλη διοργάνωση είναι οι διαφημίσεις και τα βίντεο κλιπ. Με τους χορηγούς ομάδων και παικτών να δίνουν τα ρέστα τους και να παρουσιάζουν δημιουργίες που δεν έχουν τίποτε να ζηλέψουν από trailers ταινιών δράσης του Χόλιγουντ. Η βραζιλιάνικη τηλεόραση βέβαια έχει κατακλυστεί από σποτ εταιρειών της χώρας που στη συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν επιλέξει τον Νεϊμάρ ως κεντρικό πρόσωπο. Ο 22χρονος επιθετικός της Μπαρτσελόνα και της «σελεσάο», που ασφαλώς μας κοιτάει από αφίσες και πόστερ σε κάθε γωνιά της Βραζιλίας, βρίσκεται μονίμως στην οθόνη: σε όλες τις εκπομπές για το Μουντιάλ και τα ρεπορτάζ από την Τερεσόπολις, οι κάμερες είναι στραμμένες πάνω του. Και όταν το κανάλι κάνειbreak για διαφημίσεις, είναι πάλι εκεί!
Για παράδειγμα:
  • Το «Dare to be Brazilian» της Nike, μαζί βέβαια με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του:
Αλλά και τα βίντεο που μπορείτε να δείτε στην Gallery:

Εάν βέβαια θέλετε να δείτε όλες τις διαφημίσεις στις οποίες έχει ποτέ πρωταγωνιστήσει ο νεαρός Βραζιλιάνος, παρακολουθήστε το ακόλουθο βίντεο. Και θα καταλάβετε ότι δεν είναι τυχαία η προτίμηση των διαφημιστών στο πρόσωπό του. «Γράφει» στον φακό και του βγαίνει αβίαστα αυτό που σε άλλους ποδοσφαιριστές θα ήταν αδιανόητο: να είναι τόσο φυσικοί και άνετοι μπροστά στα φώτα και να ακολουθούν το σκριπτ.

Υ.Γ.: Αν όμως ρωτήσετε ποια είναι η πιο διασκεδαστική διαφήμιση που έχουμε παρακολουθήσει στη βραζιλιάνικη τηλεόραση αυτές τις ημέρες, το βραβείο σίγουρα πάει στον Ντιέγο Μαραντόνα-πολυθρόνα που... τη λέει σε κάτι Βραζιλιάνους που παρακολουθούν ποδόσφαιρο. Τι εννοούμε; Παρακολουθήστε:
-Δεν θέλω να δω αυτό! Δεν παίζεται έτσι το ποδόσφαιρο! Λείπουν οι Αργεντίνοι. Εμείς είμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο! Αχ, μανούλα μου καλή! Αργεντινή! Αργεντινή!
 

Τελευταία Νέα