Πάει για Γούτα ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Πάει για Γούτα ο ΠΑΟΚ

bet365

Πρόταση για την απόκτηση του Δημήτρη Γούτα εμφανίζεται να ετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ. Κίνηση για έξι παίκτες...

Σήμερα η Ξάνθη δίνει τον αγώνα μπαράζ με τον Ολυμπιακού Βόλου για την παραμονή της στην κατηγορία κι από αύριο όπως φαίνεται ο Δικέφαλος θα εντείνει τις προσπάθειές τους για την απόκτηση του Δημήτρη Γούτα. Ο 20χρονος υψηλόσωμος αμυντικός αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους του ΠΑΟΚ για το κέντρο της οπισθοφυλακής του και θα προχωρήσει άμεσα σε επίσημη πρόταση του όπως αναφέρει η «Sportday».

Από εκεί και πέρα οι Θεσσαλονικείς πρόκειται να κινηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα για την απόκτηση έξι παικτών, για τη δημιουργία της ομάδας της νέας σεζόν. Η ενίσχυση μάλιστα αφορά σε όλες τις γραμμές, με το βάρος αρχικά να πέφτει στην άμυνα, τα επιθετικογενή χαφ και τους ακραίους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα