Για μία θέση στη Σούπερ Λίγκα

Μάκης Σταθάτος
Για μία θέση στη Σούπερ Λίγκα

bet365

Την τελευταία θέση που παραμένει ανοιχτή για το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας διεκδικούν Ολυμπιακός Βόλου και Ξάνθη (20:30, NS1), μέσω αγώνα μπαράζ στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο τυπικά γηπεδούχος Ολυμπιακός Βόλου κατέκτησε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της β΄ κατηγορίας, ωστόσο στα πλέι οφ έδειξε το κακό του πρόσωπο με αποτέλεσμα να φτάσει να μάχεται στα μπαράζ για την επιστροφή του στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Νίκος Παντελής αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με το 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Γκίτκος, με τους Αρβανίτης και Μελίσση στο κέντρο της άμυνας, τον Γιαλούση δεξιά και τον Κατσιαρό αριστερά. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Ρόκα και Πινδώνης με την τριάδα μπροστά τους να αποτελείται από τους Μπρέσκα, Κατσίκη, Νικολιά και στην κορυφή της επίθεση τον Γκούρμα.

Την αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου συμπληρώνουν οι Γεωργίου, Μπόρας, Ζέρης, Κολημήτρας, Μόνχε, Ιωάννου και Ντινόπουλος. Εκτός έμειναν οι Καπετάνος, Κριστονμπάλ, Κωστούλας, Καρράς, Κάριλ και Κόμνος.

Η Ξάνθη έπειτα από μια κακή χρονιά μπήκε σε περιπέτειες και κινδυνεύουν να μείνουν εκτός μεγάλης κατηγορίας από το 1989 όπου συμμετέχουν ανελλιπώς.

Ο Νίκος Κεχαγιάς θα παίξει με 4-2-3-1, με τον Κυριακίδη στην εστία, τους Γούτα και Βάλλα στο κέντρο της άμυνας, τον Μπέρτο δεξιά και τον Πάιτο αριστερά. Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Ντε Γκούζμαν, Φλίσκας και πιο μπροστά οι Μάνταλος, Κάλβο, Μαρίν, με τον Σολτάνι σέντερ φορ.

Την αποστολή της Ξάνθης συμπληρώνουν οι Τσέμα, Ζαρόπουλος, Τριάδης, Τσαμούρης, Βασιλακάκης, Χοσέμι, Μπαρέττας, Νάκας, Σουάρες, Ράνος (η 18αδα θα ανακοινωθεί σήμερα). Εκτός έμειναν οι Σολάρι, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα