Φουλάρει για Καπέλ ο Ολυμπιακός

Φουλάρει για Καπέλ ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Φουλάρει για Καπέλ ο Ολυμπιακός

bet365

Στο... φουλ τις μηχανές για την απόκτηση του Καπέλ βάζει ο Ολυμπιακός, αφού αυτός φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός του Μίτσελ για τα άκρα.

Μετά την επικείμενη απόκτηση του Γκαζαριάν που πρόκειται να ανακοινωθεί άμεσα από τους πρωταθλητές, επόμενος στόχος για τα άκρα της επίθεσης είναι ο Ισπανός εξτρέμ της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Ο Μίτσελ φαίνεται πως έχει καταλήξει στην περίπτωση του 26χρονου άσου κι εμφανίζεται να έχει ήδη ζητήσει από τη διοίκηση των Πειραιωτών τον συμπατριώτη του.

Ήδη άλλωστε δημοσιεύματα τον ήθελαν να έχει μιλήσει με τον Καπέλ εξηγώντας του τον ρόλο που θα έχει στους «ερυθρόλευκους» κι ο παίκτης από την πλευρά του παρουσιάζεται θετικός στην προοπτική του Ολυμπιακού. Ενδιαφέρον βέβαια φέρεται να έχει δείξει και η Στόουκ από την Αγγλία τη στιγμή που η Σπόρτινγκ ζητάει σύμφωνα με τους Πορτογάλους περί τα 6 εκατ. ευρώ. Οι εκτιμήσεις ωστόσο αναφέρουν πως με δεδομένο κι ότι η ομάδα της Λισσαβόνας θέλει να ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιό του, το deal θα μπορούσε να κλείσει ακόμα και με τα μισά χρήματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα