Με 20άδα και κόσμο ο Ολυμπιακός Βόλου

Νίκος Τσιώκος
Με 20άδα και κόσμο ο Ολυμπιακός Βόλου

bet365

Με 20 παίκτες και τον κόσμο στο πλευρό του θα πάει ο Ολυμπιακός Βόλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το μπαράζ με τη Ξάνθη.

Την προετοιμασία του για το αυριανό μπαράζ με τη Ξάνθη (11/6 20:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ολοκλήρωσε σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι Θεσσαλοί θα πάνε στη Θεσσαλονίκη με 20 παίκτες στην αποστολή, την οποία ανακοίνωσε μετά την τελευταία προπόνηση ο Νίκος Παντελής.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Γκίτκος, Γεωργίου, Σταυράκης, Γιαλούσης, Ζέρης, Αρβανίτης, Κατσιαρός, Πινδώνης, Μελίσσης, Μπόρας, Ρόκας, Μπρέσκα, Νικολιάς, Ιωάννου, Κολημήτρας, Κεσίδης, Ντινόπουλος, Γκούρμα, Κατσίκης, Μόνχε.

Βέβαια, σε αυτή την προσπάθεια οι «ερυθρόλευκοι» της Θεσσαλίας θα έχουν και τη στήριξη του κόσμου. Μετά τους Austrian Boys, οι «Athens Fans» εξέδωσαν ανακοίνωση, όπου τόνισαν πως δεν μπορούν να λείψουν από τη μεγάλη αυτή μάχη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Athens Fans

Δεν μπορούμε να λείψουμε από την τελική μάχη, γιατί μας αρέσουν τα δύσκολα και γιατί τα δύσκολα ταιριάζουν στον Ολυμπιακό Βόλου.

Γιατί γίναμε οπαδοί και συνοδοιπόροι του Ολυμπιακό Βόλου μέσα από τις δυσκολίες, αντιξοότητες και αποτυχίες και όχι μέσα από τις ευκολίες και ψεύτικες προσδοκίες.

Γιατί οφείλουμε να δώσουμε το παρών, πλάι-πλάι, ώμο με ώμο με τα υπόλοιπά μας αδέρφια.

Γιατί οφείλουμε να ενώσουμε τις ψυχές και τις φωνές μας με όσους θα βρεθούν στο γήπεδο αλλά και με όσους θα μείνουν πίσω.

Γιατί δεν έχουμε μάθει να προδίδουμε την οπαδική μας συνείδηση και ταυτότητα.

Γιατί δεν είμαστε ριψάσπιδες, λιγόψυχοι και «άφαντοι».

Είμαστε σαν το πιστό σκυλί που ακόμη και αν ο «ιδιοκτήτης» του είναι σκληρός, άδικος και παράλογος κάποιες φορές, εξακολουθεί να στέκεται δίπλα του εκπληρώνοντας το καθήκον του.

Είμαστε η ψυχή και η πνοή του Ολυμπιακού μας και αύριο θα είμαστε ΟΛΟΙ εκεί, για να δώσουμε φτερά στους πρωταγωνιστές των ονείρων μας.

Επιβάλλεται αύριο να ξεχάσουμε τα ονόματα στις φανέλες των παικτών και το παρελθόν τους. Να σταθούμε κυριολεκτικά δίπλα στους παίκτες, παροτρύνοντας και εκθειάζοντας τους στις καλές στιγμές, μα πάνω απ’ όλα να τους συμπαρασταθούμε στις ατυχίες και στις αδυναμίες τους, γιατί υπάρχουν και αυτές!

Να τους ανακουφίσουμε τις στιγμές εκείνες που η φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου θα γίνει πιο βαριά από ποτέ. Γιατί ΝΑΙ, η φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου μας υπάρχουν στιγμές που γίνεται υπερβολικά ασήκωτη για τους παίκτες και οφείλουμε ως φίλαθλοι να αναλάβουμε το μερίδιο ευθύνης μας. Γιατί ΟΛΟΙ, ιδρυτές παίκτες και φίλαθλοι διαχρονικά, συμβάλαμε στο να αυξηθεί το «ειδικό» βάρος αυτής της φανέλας!

Όποιος πιστεύει ότι αντιλαμβάνεται τα παραπάνω και μπορεί, είναι σίγουρο ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βρεθεί στο Χαριλάου!

ΒΟΛΟΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ,

ΒΟΛΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ,

ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΣΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ!

ME TIMH OI «Athens Fans».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα