Καθρέπτης το γήπεδο…

Καθρέπτης το γήπεδο…

Ηρακλής Αντύπας Ηρακλής Αντύπας
Καθρέπτης το γήπεδο…

bet365

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει για τον Γκεβόρκ Γκαζαριάν και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Ολυμπιακού.

Λίγοι είναι αυτοί που μπορεί να ξέρουν τον Γκεβόρκ Γκαζαριάν. Ούτε εικόνα από την Εθνική Αρμενίας έχουμε, αλλά ούτε και τα πρωταθλήματα στα οποία αγωνίστηκε είναι εμπορικά. Οπότε, θέλοντας και μη δεν γίνεται να κρίνουμε έναν ποδοσφαιριστή τον οποίο δεν γνωρίζουμε.
Είδαμε τα γκολ του με την Εθνική Αρμενίας, αλλά από ένα - δύο βίντεο δεν βγαίνει άκρη. Ο Γκαζαριάν είναι άγνωστος στο ευρύ κοινό, αλλά προφανώς όχι στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες είχαν και έχουν στα χέρια τους την λίστα Ραϊόλα – του γνωστού ατζέντη με το πλούσιο πελατολόγιο – και μέσα εκεί υπήρχε και το όνομα του 26χρονου ακραίου που θα γίνει κάτοικος λιμανιού.
Σίγουρα δεν πρόκειται για μεταγραφή… αεροδρομίου. Δεν είναι δα τυχαίο, ότι ακόμα και στα πρωτοσέλιδα, που συνήθως… φουσκώνουν μία μεταγραφική κίνηση, ο πήχης κρατήθηκε χαμηλά. Διαβάσαμε για λαβράκι, για έξυπνη μεταγραφή, για την σφραγίδα Ραϊόλα.

Είναι εύκολο για κάποιους να μηδενίσουν την αξία του ποδοσφαιριστή και να πουν «ποιος Γκαζαριάν», αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Άλλωστε μιλάμε για έναν παίκτη που είναι 38 φορές διεθνής στα 26 του χρόνια.

Πολλές φορές αυτές οι κινήσεις μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικές και να προσφέρουν πολλά περισσότερα από ένα «όνομα». Ο καθρέπτης είναι το γήπεδο και αυτή θα είναι πάντα η άποψή μου. Θα τον δούμε με την φανέλα του Ολυμπιακού και εκεί θα κριθεί. Γιατί δεν είναι και λίγες οι φορές που μπορείς να εκτεθείς με πρόωρες εκτιμήσεις…
Γκαζαριάν, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Θρύλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Ηρακλής Αντύπας
Ηρακλής Αντύπας

Ο Ηρακλής Αντύπας γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1975. Από μικρός λάτρευε το ποδόσφαιρο και το φαγητό. Στα πόδια μια μπάλα και στα χέρια ένα σάντουιτς! Τα χρόνια πέρασαν. Η μπάλα από τα πόδια πέρασε στην εξέδρα. Δεν έκρυψε ποτέ ότι άνηκε στη μία και μοναδική γενιά, των «επιστημόνων» που είχε πει και ο Σαλιαρέλης. Αποφοίτησε από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ακολούθως (το 1993) ξεκίνησε την δημοσιογραφία στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Είχε την τιμή να μάθει τα μυστικά της πέννας από τον Θόδωρο Νικολαΐδη και τον Γιώργο Δασκαλόπουλο. Στην πορεία βρέθηκε για 1,5 χρόνο στο SPORTIME και ξεκίνησε ρεπορτάζ Ολυμπιακού, σε καθημερινή βάση, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της SPORTDAY. Το… μενού περιλάμβανε και ραδιόφωνο, στον NOVAΣΠΟΡ FM. Για δύο χρόνια κάθε Δευτέρα βράδυ συνομιλούσε με τους ακροατές, κυρίως τους φιλικά προσκείμενους στον Ολυμπιακό. Επίσης, έκανε και τις μεταδόσεις των ευρωπαϊκών αγώνων των «ερυθρόλευκων», στα εκτός έδρας ματς. Πάντα σε πρώτο πληθυντικό…

Τον Ιούνιο αποφάσισε να κάνει ένα… Kit Κat και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από μια άλλη οπτική γωνιά. Μέχρι πότε; Θα δείξει…