Άμεσα οι εξελίξεις με Φινμπόγκασον

Άμεσα οι εξελίξεις με Φινμπόγκασον

Άμεσα οι εξελίξεις με Φινμπόγκασον

bet365

Νέος κύκλος επαφών ανάμεσα σε Χέρενφεϊν και Ολυμπιακό για τον Φινμπόγκασον θα αρχίσει από την Τρίτη και μετά. Γιατί δεν είναι πια στις πρώτες προτεραιότητες ο Άμραμπατ.

Εντός της τρέχουσας εβδομάδας θα δρομολογηθούν οι νεότερες και ίσως και τελικές εξελίξεις για το θέμα Φινμπόγκασον. Η διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έχει διαφοροποιηθεί όμως -όπως σας έχουμε γράψει και τις προηγούμενες ημέρες- όμως το σημαντικό είναι πως έχει μειωθεί κάτι που δίνει ουκ ολίγες πιθανότητες στον Ολυμπιακό για να κλείσει την μεταγραφή. Οι ερυθρόλευκοι θα αρχίσουν ξανά τις διαπραγματεύσεις με την Χέρενφεϊν. Προτίθεται να κάνουν νέα σειρά επαφών από την Τρίτη και μετά σε μία ακόμα προσπάθειά τους για να κάνουν δικό τους τον παίκτη.

Με λίγη καλή θέληση κυρίως από την πλευρά των Ολλανδών το deal μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Κατά τα άλλα σχετικά με την υπόθεση του Άμραμπατ ο Ολυμπιακός προς το παρόν φαίνεται να την βάζει στο... ψυγείο. Ανέκυψε διαφορά και με τον παίκτη και με την Γαλατά στις τελευταίες χρονικά συζητήσεις και στο Λιμάνι δεν έχουν την διάθεση να... τραβήξουν και άλλο τις συζητήσεις. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως ο Ολυμπιακός ξεγράφει τελείως τον Μαροκινό. Απλώς δεν είναι πια στις πρώτες μεταγραφικές του προτεραιότητες και ενώ παραμένει ακόμα ανοιχτό το... μέτωπο του Τζόελ Κάμπελ.

* Αναφορικά με τους Πουλίδο, Κασάμι και Καθάριο όλα δείχνουν πως είναι θέμα ωρών ή ημερών οι ανακοινώσεις ενώ καλά κρατούν τα σενάρια και οι φήμες για Γιαννούλη και Ντε Μπλάσις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα