Μπαλοτέλι: «Θα γίνω ο καλύτερος»

Μπαλοτέλι: «Θα γίνω ο καλύτερος»

Μπαλοτέλι: «Θα γίνω ο καλύτερος»

bet365

Ολη η Ιταλία έχει πέσει πάνω στον Μάριο Μπαλοτέλι για να δείξει τις πραγματικές δυνατότητες του στο Μουντιάλ και ο ίδιος δηλώνει έτοιμος να τρελάνει κόσμο.

«Ο κόσμος θέλει πάντα να μιλάει για τον Μάριο, θέλει πάντα να γράφει για τον Μάριο αλλά αυτό το έχω συνηθίσει πλέον» είπε ο άσος της Μίλαν σε συνέντευξη του και στη συνέχεια... ανέβασε στροφές: «Εφτασε η στιγμή να κάνω όλους αυτούς να μιλήσουν και να γράψουν για μένα λόγω των όσων θα κάνω στο γήπεδο. Θέλω να γίνω ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου και ξέρω ότι οι θρύλοι γεννιούνται στα Μουντιάλ».

Αν όντως ο Μπαλοτέλι καταφέρει να μείνει σοβαρός σε όλη την διάρκεια του Μουντιάλ τότε η Ιταλία θα αυξήσει τις πιθανότητες της για κάτι πολύ καλό, το οποίο ο SuperMario μεταφράζει σε «κατάκτηση του τροπαίου», δηλώνοντας για ακόμη μία φορά σίγουρος ότι η Αγγλία δεν μπορεί να νικήσει την Σκουάντρα Ατζούρα.

«Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι η Ιταλία μπορεί να κατακτήσει το Μουντιάλ αλλά είμαι και ρεαλιστής και ξέρω ότι μάλλον υπάρχουν δύο ομάδες πιο δυνατές από εμάς. Η Αγγλία, όμως, δεν είναι ανάμεσα σε αυτές. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα με την ποιότητα, την εμπειρία και τη νοοτροπία που έχουμε. Ολοι πρέπει να φοβούνται στα νοκ άουτ την Ιταλία».

 

Τελευταία Νέα