Ξεκαθαρίζει για Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό

Ξεκαθαρίζει για Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Ξεκαθαρίζει για Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό

bet365

Στην τελική ευθεία έχει μπει η υπόθεση του Γκόρντον Σίλντενφελντ για τον Παναθηναϊκό, με τη Ντιναμό να απαντάει μέχρι τη Δευτέρα στους «πράσινους».

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Κροάτη στόπερ στο Τριφύλλι. Ο Παναθηναϊκός κάλεσε τους Ρώσους να δώσουν την απάντησή τους μέχρι αύριο το απόγευμα στην τελική πρόταση που τους κατατέθηκε για την παραχώρηση του 29χρονου στόπερ σύμφωνα με το «Goal».

Μάλιστα και ο παίκτης εμφανίζεται να ξεκαθάρισε στην ομάδα της Μόσχας πως δεν θέλει να πάει σε άλλο σύλλογο πλην των «πρασίνων», αφού οι δύο πλευρές φαίνεται ότι τα βρήκαν για τριετές συμβόλαιο κι ενώ ο Κροάτης εμφανίζεται να απέρριψε την προοπτική της Σάλτσμπουργκ. Το ζητούμενο πλέον είναι στα πόσα χρήματα -και με ποιο τρόπο- θα κλείσει το deal ανάμεσα στην Ντιναμό και τον παίκτη για να «σπάσει» ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου του. Ο «Σίφο» φέρεται να έριξε τις απαιτήσεις του κοντά στις 150 χιλ. ευρώ ώστε να επέλθει η συμφωνία και να συνεχίσει στο Τριφύλλι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα