Mundial 2014: Ο Ρίμπο βλέπει Αργεντινή!

Mundial 2014: Ο Ρίμπο βλέπει Αργεντινή!

bet365

Φωτιές ανάβει ο Ριβάλντο, που χαρακτηρίζει φαβορί την Αργεντινή και την Ισπανία, ενώ πιστεύει και στην... έκπληξη της Πορτογαλίας.

Το... στίγμα του αφήνει για ακόμα μία φορά ο Ριβάλντο, που με δηλώσεις του χαρακτηρίζει την «μισητή» Αργεντινή ως φαβορί για το Μουντιάλ και όχι την χώρα του και οικοδέσποινα, Βραζιλία. Μάλιστα, πάνω από την «Σελεσάο» βάζει και την ομάδα της Ισπανίας, ενώ εκφράζει και την πίστη του στην Πορτογαλία, η οποία είναι ικανή για την έκπληξη!

«Αυτή τη στιγμή, η Αργεντινή με την Ισπανία είναι οι ποιο δυνατές ομάδες, ενώ και η Πορτογαλία μπορεί να προκαλέσει... ταραχή και να κάνει την έκπληξη. Όσο για την Βραζιλία, είμαι σίγουρος πως θα τα δώσουν όλα και, παρά το άγχος, θα καταφέρουν να ξεκινήσουν με νίκη επί της Κροατίας».

Όσο για την διοργάνωση, τόνισε πως: «Πιστεύω πως δε θα υπάρχουν θέματα, η κυβέρνηση έχει μεριμνήσει για όλα. Ελπίζω να πάνε όλα τέλεια, να μην έχουμε τίποτα απρόοπτο, γιατί αν συμβεί κάτι κακό θα είναι ντροπή για την χώρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα