Ο ερχομός Σαββίδη φέρνει μεταγραφές

Ο ερχομός Σαββίδη φέρνει μεταγραφές

Ο ερχομός Σαββίδη φέρνει μεταγραφές

bet365

Η άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη φέρνει εξελίξεις στον ΠΑΟΚ. Εκτός από την παρουσίαση του Αναστασιάδη, προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα υπάρξει και οι πρώτες ανακοινώσει στα μεταγραφικά.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας του από την Θεσσαλονίκη επιστρέφει για να τρέξουν θέματα καθημερινά στην ομάδα. Από την ανακοίνωση και την παρουσία του Αναστασιάδη, μέχρι τα μεταγραφικά και το μπάτζετ για την νέα χρονιά. Ο Δικέφαλος έβγαζε μια εικόνα προς τα έξω πως όλα υπολειτουργούν. Τώρα όμως έρχεται η στιγμή που όλα θα μοιάζουν να λειτουργούν φυσιολογικά, θα αρχίσει το σωματείο να βγάζει υγεία.

Ο Σαββίδης θα παρουσιάσει τον εκλεκτό του για τον πάγκο της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Ταυτόχρονα οι υπεύθυνοι των μεταγραφών θα μάθουν από τα χείλη του το μπάτζετ που θα διαθέση για να χτιστεί ο ΠΑΟΚ σε πιο στέρεες βάσης. Η ομάδα χρειάζεται παίκτες και αυτό πρέπει να γίνει σύντομα για να μπορέσει ο Αναστασιάδης να παντρέψει το παλιό με το νέο. Μεταγραφικά οι Θεσσαλονικείς φαίνεται πως έχουν επιλέξει τους στόχους τους και τα πρώτα μεταγραφικά «χτυπήματα» να γίνουν προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Σε πρώτη προτεραιότητα είναι η απόκτηση παικτών στη μεσαία γραμμή και στη συνέχεια με πολύ προσεκτικά βήματα θα καλυφθούν και τα υπόλοιπα κενά που υπάρχουν από τις μέχρι τώρα αποχωρήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα