Γκατούζο: «Μεγάλη ευκαιρία ο ΟΦΗ για μένα»

Γκατούζο: «Μεγάλη ευκαιρία ο ΟΦΗ για μένα»

Gazzetta team
Γκατούζο: «Μεγάλη ευκαιρία ο ΟΦΗ για μένα»

bet365

Ως μια μεγάλη ευκαιρία για την προπονητική του καριέρα χαρακτήρισε το ΟΦΗ ο νέος τεχνικός των Κρητικών Τζενάρο Γκατούζο.

Η συμφωνία του ΟΦΗ με τον Τζενάρο Γκατούζο έκανε τον γύρο του κόσμου, καθώς μπορεί ο Ιταλός να αρχίζει τώρα την προπονητική του περιπέτεια, ωστόσο η καριέρα του ως ποδοσφαιριστής είναι τόσο μεγάλη που είναι λογικό τα φώτα να πέφτουν επάνω του. Ο νέος τεχνικός των Κρητικών μίλησε στην εφημερίδα Gazzetta Dello Sport τονίζοντας για τον νέο σταθμό της καριέρα του: «Είμαι χαρούμενος γιατί μου είχε λείψει αυτή η δουλειά. Ανυπομονώ να ξεκινήσει νέα περιπέτεια μου. Αναζητούσα ένα υγιές πρότζεκτ και με έπεισαν ότι ο ΟΦΗ έχει ένα τέτοιο. Ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα. Είχα πρόταση και από την Ουγγαρία όμως την αρνήθηκα. Ο πρόεδρος μου είπε ότι θέλει να κερδίσει το πρωτάθλημα αλλά όταν του ζήτησα να πάρει παίκτες, εκείνος μου είπε όχι».

Στο τέλος ο Γκατούζο ευχήθηκε να δοθεί και στον Ιντζάγκι η ευκαιρία να τα πάει καλά στην Μίλαν αναφέροντας τα εξής: «Έχω και εγώ ένα κίνητρο να ζήσω μια διαφορετική εμπειρία. Ένας νέος τεχνικός πρέπει να υποστηρίζεται και να προστατεύεται. Ελπίζω η Μίλαν να κάνει το ίδιο με τον Ιντζάγκι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα