Κρίνεται το μέλλον του Άρη

Κρίνεται το μέλλον του Άρη

Gazzetta team
Κρίνεται το μέλλον του Άρη

bet365

Σε έκτακτη γενική συνέλευση κάλεσε τους μετόχους της η ΠΑΕ Άρης, όπου θα συζητηθεί το ενδεχόμενο ΑΜΚ, η ανανέωση της θητείας του νυν ΔΣ, καθώς και σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί ο σύλλογος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει σήμερα Παρασκευή 06/06/2014 τα εξής:

Κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Καταστατικό της, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι αυτής σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την 30η Ιουνίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00 στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης (Αλκμήνης 69) για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:


ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ


Θέμα 1ο : Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου

Θέμα 2ο : Ανανέωση θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου – εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Θέμα 3ο : Λήψη απόφασης για θέση της ΠΑΕ σε εκκαθάριση – καθορισμός τρόπου εκκαθάρισης.

Οι μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση πρέπει σύμφωνα με το Καταστατικό να καταθέσουν τις μετοχές τους (ή το αποδεικτικό έγγραφο που τους χορήγησε η ΠΑΕ σχετικά με τις μετοχές που τους ανήκουν) στο Ταμείο της ΠΑΕ ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε στην Ελλάδα Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρία και να προσκομίσουν τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ (Αλκμήνης 69) πέντε (5) ημέρες πριν από την Γενική Συνέλευση.

Θεσσαλονίκη 6/6/2014

Το Διοικητικό Συμβούλιο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα