Mundial 2014: Λάμψη Γουίλιαν!

Mundial 2014: Λάμψη Γουίλιαν!

Mundial 2014: Λάμψη Γουίλιαν!

bet365

Νεϊμάρ; Την... καρδιά του Σκολάρι έχει κλέψει ο Γουίλιαν, ο οποίος συνεχίζει την παράδοση που θέλει μια μεγάλη αλλαγή στην ομάδα πριν τη σέντρα σε Μουντιάλ!

Ολα τα βλέμματα στραμμένα στον Νεϊμάρ, αλλά το κρυφό όπλο του Φελίπε Σκολάρι είναι ο Γουίλιαμ, τον οποίο και ετοιμάζει για το βασικό σχήμα. Τι εντυπωσίασε τον Βραζιλιάνο τεχνικό, η ταχύτητα του! Ο παίκτης της Τσέλσι μόλις στα 25 του χρόνια έχει παίξει σχεδόν σε κάθε θέση της επίθεσης!

Εχει κλέψει την παράσταση και με την εμφάνισή του στο φιλικό με τον Παναμά... τρέλανε και τον Σκολάρι. Σε συμμετοχές περνά τον Ενρίκε, έφτασε τις 6, ενώ έχει δυο γκολ! «Εκμεταλλεύθηκα κάθε ευκαιρία που μου δόθηκε και πιστεύω πως έπαιξα καλά. Αλλα άλλος αποφασίζει για την ενδεκάδα και αυτός είναι ο Καθηγητής Φελιπάο» τόνισε ο 25χρονος.

Σε σχήμα 4-2-3-1, ο Γουίλιαν θα μπορούσε να παίξει και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Στις προπονήσεις παίζει και στις τρεις θέσεις. «Δεν έχω πρόβλημα παίζω παντού» τονίζει ο ίδιος. Στην εξαετία του στη Σαχτάρ έπαιζε στα αριστερά, ωστόσο στην Ανζί και την Τσέλσι χρησιμοποιήθηκε στο κέντρο και την δεξιά πλευρά «Ειναι φανταστικός, η αρχή και το τέλος για την άμυνα και την επίθεση. Τρέχει περισσότερο και από τον Ραμίρες μέσα στο γήπεδο» τόνισαν συμπαίκτες του στη Lancenet.

Ο ίδιος πάντως κατεβάζει τον πήχη και τονίζει: «Δεν έδω καμία δυσκολία να παίξω αντί του Οσκαρ ή στη δεξιά πλευρά. Στο φιλικό ο Φελιπάο μου ζήτησε να πάιξω πάνω στη δεξιά γραμμή. Ετσι, αν μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω στο βασικό σχήμα, θα κάβω αυτό που θα μου ζητήσει ο Καθηγητής» είπε ο Γουίλιαν.

Νέος άσος κρυμμένος στο μανίκι του Σκολάρι; Κάτι... θυμίζει στους Βραζιλιάνους ο Γουίλιαν, αφού πριν από κάθε μεγάλη διοργάνωση ξεπηδά μια μορφή που... αλλάζει την εικόνα της ομάδας. Το 2002 ο Ζουνίνιο Παουλίστα έδωσε τη θέση του στον Κλέμπερσον, ο Ραϊ στον Μαζίνιο, ο Τζιοβάνι στον Λεονάρντο το 1998, ενώ ο Ντούνγκα το 2010 αναγκάστηκε να αντικαταστήσει τον Ελάνο λόγω τραυματισμού.

Ο Γουίλιαν είναι κοντά στο να αφήσει εκτός τον Οσκαρ, έπαιξε 37 λεπτά στο φιλικό και ήταν αρκετά για να πεισθεί ο Σκολάρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα