Συνέχεια στις... εκκαθαρίσεις στην ΑΕΚ!

Συνέχεια στις... εκκαθαρίσεις στην ΑΕΚ!

Συνέχεια στις... εκκαθαρίσεις στην ΑΕΚ!

bet365

Στην Ένωση... τρέχουν με πατημένο γκάζι τις απομακρύνσεις, τέλος και οι Σταθάκης, Τσουκαλάς, Τσούπρος, όλα τα δεδομένα που ισχύουν...

Oπως αναμενόταν τέλος από την ΑΕΚ αποτελεί (έπειτα από τις χθεσινές απομακρύνσεις) ο Σωκράτης Τσουκαλάς. Ομως το δεδομένο είναι πως ο Ελληνας ακραίος (δεξιά) αμυντικός δεν θα είναι και ο τελευταίος που θα... κλείσει την πόρτα στα Σπάτα. Προηγήθηκαν οι ειδήσεις του διαζύγιου της ΑΕΚ με τους Τσουμάγκα, Πόποβιτς, Δημγκιόκα, Κάτσικα, Μούργκα και ακολούθησε του Τσουκαλά με πολλούς ακόμη να είναι στη λίστα.

Για παράδειγμα από τους τρεις τερματοφύλακες που υπάρχουν (Βούρας, Καραγκιολίδης, Ντούνης) προφανώς και θα συνεχίσουν (βαριά) οι δυο απ' αυτούς μαζί με τον Ανέστη που ήδη έχει αποκτηθεί! Η λογική λέει πως ο Ντούνης θα συνεχίσει με την Ένωση και έπειτα μένει να δούμε ποιος εκ των Βούρα και Καραγκιολίδη θα υποχρεωθεί να συνεχίσει αλλού. Η αλήθεια είναι πάντως πως και οι δυο μαζί έναν κανονικό τερματοφύλακα δεν έκαναν όλη τη σεζόν, ενώ αντίθετα ο Βενιαμίν της παρέας Ντούνης κατόρθωσε να... κλέψει τις εντυπώσεις, τόσο μέσω των ευκαιριών που πήρε, όσο και μέσα απ' την καθημερινή δουλειά στις προπονήσεις!

Απο κει και πέρα πρέπει να θεωρείται αβέβαιο το μέλλον του Σταθάκη στην ΑΕΚ και εξίσου δύσκολη (έως απίθανη) κρίνεται η παραμονή του Κώστα Τσούπρου (σύντομα, μέσα στις επόμενες ώρες θα ξέρουμε)! Δεν χρειάστηκε να περάσουν παρά ελάχιστα λεπτά τελικά για να επιβεβαιωθούμε σχετικά με τις περιπτώσεις και των Σταθάκη και Τσούπρο όπως ανακοίνωσε επίσημα η Ένωση. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Από το Τμήμα Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ ανακοινώνεται ότι δεν θα συνεχιστεί για τη νέα αγωνιστική περίοδο η συνεργασία της ομάδας μας με τους ποδοσφαιριστές Τάσο Τσουμάγκα, Αλέξανδρο Δημγκιόκα, Ζντράβκο Πόποβιτς, Ρομπέρτο Κάτσικα, Έντιν Μούργκα, Σταύρο Σταθάκη, Κώστα Τσούπρο και Σωκράτη Τσουκαλά. Προηγήθηκε η επικοινωνία των ποδοσφαιριστών με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ κ. Νίκο Λυμπερόπουλο. Η ΑΕΚ τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα