«Συζητήσεις ΠΑΟ με Νιούκαστλ για Αμπέντ»

Gazzetta team
«Συζητήσεις ΠΑΟ με Νιούκαστλ για Αμπέντ»

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας του Νιούκαστλ «The Journal», ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε συζητήσεις με τον αγγλικό σύλλογο για τον Μεχντί Αμπέντ.

Ο Αλγερινός μέσος αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό ως δανεικός και οι πράσινοι θέλουν να συνεχίσουν την συνεργασία τους μαζί του και για αυτό άρχισαν τις επαφές με τη Νιούκαστλ.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σύμφωνα με πληροφορίες της Journal, χθες άρχισαν συζητήσεις ανάμεσα στη Νιούκαστλ και τον Παναθηναϊκό για το μέλλον του Αμπέντ. Ο μέσος από την Αλγερία ήταν εξαιρετικός στην Ελλάδα και ο προπονητής Γιάννης Αναστασίου θέλει να τον κρατήσει με ένα νέο δανεισμό να είναι η πιο πιθανή επιλογή. Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να δώσει μόλις 370.000 ευρώ και ακόμη και τότε θα έπρεπε να πουλήσει έναν από τους παίκτες του για να αγοράσει τα δικαιώματα του Αμπέντ, που αποκτήθηκε από τη Νιούκαστλ το 2011. Ο Άλαν Πάρντιου δεν έχει δώσει καμία ένδειξη για τους παίκτες που ήταν δανεικοί πέρσι και το μέλλον τους στην ομάδα. Όμως ο Αμπέντ πέτυχε στην παρουσία του στους Κυπελλούχους Ελλάδας και θα ήταν έκπληξη αν ο προπονητής δεν έδινε στον 21χρονο άσο μία ευκαιρία να κερδίσει τις εντυπώσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα