Ο Μήτρογλου για Κασάμι

Ο Μήτρογλου για Κασάμι

Gazzetta team
Ο Μήτρογλου για Κασάμι

bet365

Ο Κώστας Μήτρογλου πιστεύει στον Παϊτίμ Κασάμι, δηλώνοντας ότι αποτελεί πολύ καλή λύση για τον Ολυμπιακό.

Μαζί μπορεί να αγωνίστηκαν ελάχιστα, ωστόσο ο «Μητρογκόλ» γνωρίζει από πρώτο χέρι τον παίκτη που είναι έτοιμοι να κάνουν δικό τους οι Πειραιώτες, μιλώντας με πολύ καλά λόγια τόσο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, όσο και για τον χαρακτήρα του Ελβετού άσου.

«Μία χαρά παίκτης είναι για τον Ολυμπιακό ο Κασάμι. Δεν παίξαμε πολύ μαζί, για τους γνωστούς λόγους, αλλά είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Ένας πολύ καλός μέσος. Αυτό τα λέει όλα» ανέφερε αρχικά στο φιλικό του περιβάλλον ο διεθνής στράικερ σύμφωνα με τον «Γαύρο» και πρόσθεσε:

«Κι είναι και καλό παιδί. Όσο ήμασταν μαζί στη Φούλαμ, εγώ αυτό είδα...», κατέληξε ο 26χρονος επιθετικός για τον Κασάμι που βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και πρόκειται να υπογράψει στους «ερυθρόλευκους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα